محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1398/04/05 - 15:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 931
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری سومین نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توانبخشی در سال 98

در سومین نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توانبخشی در سال 98 با توجه به اهمیت ارتقا کمی و کیفی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و بالینی اعضای هئیت علمی به‌ویژه استادیاران در پیشبرد اهداف و مأموریت‌های چهارساله دانشکده، بر لزوم پایش این فعالیت‌ها تأکید شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز دوشنبه 3 تیر‌ ۹۸ در سالن شورای این دانشکده برگزار شد؛ در ابتدای نشست دکتر محمدرضا هادیان، رئیس دانشکده در سخنان پیش از دستور با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی کشور و دانشگاه از معاونان دانشکده خواست برای پیشبرد اهداف و مأموریت‌های حوزه کاری‌شان، تصمیماتی اتخاذ و پیاده‌سازی شود که با کمترین آسیب به سیستم و نیروی انسانی پیش برود. وی همچنین از معاونان برنامه‌ریزی و توسعه و آموزشی دانشکده خواست پس از اتمام سال تحصیلی جاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت‌علمی دانشکده فراهم شود.
در ادامه نشست دکتر خاتون‌آبادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه دانشکده بابیان اینکه اعضای هیئت‌علمی به‌ویژه استادیاران، نیروی محرکه دانشکده در پیشبرد مأموریت‌های چهارساله دانشکده هستند از معاون آموزشی دانشکده درخواست کرد تمامی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بالینی و اجرائی آنان در طی سال پایش و نتیجه به آنان بازخورد داده شود. وی با این توضیح که نبود برنامه‌ریزی موجب رکود علمی خواهد شد، پیشنهاد ایجاد کمیته ارتقا استادیاران را مطرح کرد.
در ادامه نشست پس از بررسی و تبادل‌نظر میان اعضا توافق شد شاخص‌های عملکردی استادیاران در سه حوزه پژوهشی، آموزشی و بین‌الملل و همچنین اجرائی تعریف و بر اساس امتیاز کسب‌شده و ارزیابی صورت گرفته، برای تمدید قرارداد پیمانی و ترفیع ارتقا سالیانه لحاظ شود. وی این امر را موجب ارتقا هیئت‌علمی و سیستم دانست.
در همین راستا پیشنهاد شد در حوزه فعالیت‌های آموزشی، میزان مشارکت در ارائه دروس نظری و عملی و حضور در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دانشکده برای راند آموزشی دانشجویان و همکاری در برگزاری آزمون ارزیابی صلاحیت‌ بالینی((OSCE) ) ؛ در حوزه فعالیت‌های پژوهشی، ارائه طرح پژوهشی مستقل به‌عنوان مجری طرح، ارائه طرح پژوهشی دانشجویی به‌عنوان استاد راهنما یا مشاور، جذب بودجه تحقیقاتی(گرنت)، تعداد داوری مقالات مجلات دانشکده، شرکت در کارگاه‌های توانمندسازی و دانش‌افزایی با موضوعات پژوهشی و همچنین در حوزه فعالیت‌های بین‌الملل شرکت در سخنرانی‌های به زبان انگلیسی و میزان مشارکت در آموزش دانشجویان بین‌الملل به‌عنوان شاخص‌های امتیازبندی برای تمدید قرارداد استادیاران موردتوجه قرار گیرد.
در ادامه نشست دکتر غلامرضا علیائی معاون آموزشی دانشکده با اشاره به مکاتبه مدیر گروه کاردرمانی از اعلام آمادگی و فراهم شدن مقدمات راه‌اندازی دوره دکترای تخصصی این رشته با مشارکت گروه کاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد. در همین راستا دکتر هادیان ضمن تأکید بر ضرورت بررسی زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی و توانمندی‌های اعضای هیئت‌علمی و چالش‌های احتمالی، از معاونان دانشکده خواست نظراتشان را به‌صورت شفاف و به‌دوراز هر نوع سوگیری به این معاونت اعلام کنند.
معاون آموزشی با اشاره به احراز رتبه دوم این معاونت در طرح ارزیابی ارائه خدمات آموزشی سال 1397 دانشکده‌های دانشگاه در مقطع کارشناسی، به ارائه گزارشی از شاخص‌های ارزیابی معاونت آموزشی دانشگاه در ارائه خدمات آموزشی دانشکده‌ها و امتیازات کسب‌شده طی چهار سال اخیر(97-1394) این دانشکده و مقایسه امتیازهای کسب‌شده با دیگر دانشکده‌های دانشگاه پرداخت. وی روند ارائه خدمات آموزشی دانشکده را به لحاظ کمی و کیفی با توجه به امتیازات کسب‌شده مثبت ارزیابی کرد و افزود: این معاونت در ارزیابی سالانه آموزش دانشگاه بالاترین امتیاز را در ارائه خدمات آموزشی نسبت به سه سال گذشته کسب کرده است و با اختلاف 7 امتیاز رتبه دوم خدمات آموزشی را به خود اختصاص داده است.
در بخشی از نشست بر ضرورت تبیین وظایف خدمات تمام‌وقتی و فعال دستیاران (دانشجویان دکترای تخصصی) در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، بالینی و حضور در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های دانشکده در زمان آزمون مصاحبه، بدو ثبت‌نام و طی دوره تحصیلی توسط گروه‌های آموزشی دانشکده و تأکید مجدد شد. همچنین ارائه این خدمات به‌عنوان معیارهای پرداخت حقوق دستیاری و نیز موفقیت در مرحله پایان آموزشی و امتحان جامع قرار گیرد.
در بخشی از نشست دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده با اشاره به مصوبه نشست اخیر شورای بین‌الملل گفت: با توجه به درخواست دانشگاه سلیمانیه در خصوص برگزاری دوره high level diploma در مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی، دوره جدیدی هم به‌صورت Non-thesisبا ارائه 21 تا 24 واحد درسی برای دانشجویان بین‌الملل در نظر گرفته‌شده است.
همچنین پس از بررسی و تبادل‌نظر میان اعضا توافق شد جلسات شورای فرهنگی دانشکده باهدف ایجاد وحدت رویه و انجام منسجم و گروهی فعالیت‌های فرهنگی دانشکده به‌صورت فصلی یا دو ماه یک‌بار با حضور رئیس، معاونان اجتماعی-فرهنگی و دانشجویی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده و کارشناسان مربوطه برگزار شود.
در بخشی از نشست معاون پژوهشی دانشکده از برگزاری سخنرانی مجازی و کارگاه ثبت اختراع به ترتیب در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 24 و 25 تیرماه خبر داد. در پایان توافق شد نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت‌رئیسه و اعضای هیئت‌علمی دانشکده روز یکشنبه 23 تیرماه برگزار شود.

خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 89204
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا