محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1396/07/19 - 08:07

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید دانشکده توانبخشی

رئیس دانشکده توانبخشی در مراسم معارفه دانشجویان جدید بر لزوم رعایت اصول اخلاق و رفتار حرفه‌ای توسط دانشجویان تاکید کرد.

گالری عکس

به همت معاونت دانشجویی- فرهنگی و با همکاری معاونت آموزشی دانشکده توانبخشی؛ مراسم معارفه دانشجویان جدید با حضور رئیس، اعضای هیات رئیسه، مدیران گروه های آموزشی و رابط دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در دانشکده روز سه شنبه 18 مهر 96 در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.
 در این مراسم دکتر عطارباشی مقدم، رئیس دانشکده با تبریک ورود دانشجویان به دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده توانبخشی بر لزوم رعایت اصول اخلاق و رفتار حرفه‌ای توسط دانشجویان و ارتقای کیفیت ارائه خدمات به بیماران بعد از فراغت از تحصیل تاکید کرد.
دکتر مهری، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده نیز به بيان نکاتی در خصوص پیگیری کارت دانشجویی، قوانین مربوط رزرو غذا و وامهای دانشجویی پرداخت. وی همچنین کارکنان این معاونت و مسئولیت آن‌ها در رابطه با امور دانشجویی و فرهنگی و نیز تشکل‌ها و نشریه‌های فعال دانشکده را معرفی کرد.
مقیسه، رئیس امور آموزش دانشکده با بیان بخشی از مهمترین قوانین و آئین نامه های آموزشی بر رعایت پوشش حرفه ای توسط دانشجویان تاکید کرد.
دکتر شادمهر، معاون پژوهشی و بین الملل دانشکده ضمن معرفی فعالیتهای مرکز پژوهش‌های دانشجویی و کتابخانه دانشکده به عنوان مهمترین مرکز منابع توانبخشی کشور؛ دانشجو شدن را یک فرصت دانست و دانشجویان را به استفاده از امکانات تشویق کرد.
کشانی، دبیر اساتید مشاور دانشکده ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص وظایف استاد مشاور؛ اساتید مشاور و مدیران گروههای آموزشی گفتاردرمانی، شنوایی شناسی و فیزیوتراپی دانشکده را به دانشجویان جدید دانشکده معرفی کرد.
توضیح اینکه در این مراسم با هدف آشنایی دانشجویان جدید با قعالیت‌های فرهنگی دانشکده، کلیپ‌های تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی پخش شد.
در بخشی از مراسم نیز از 6  دانشجوی نمونه آموزشی و 13 نفر از دانشجویان فعال فرهنگی دانشکده با اعطای لوح، تقدیر شد.
مراسم با قرائت دعای فرج، پذیرایی و اهداء هدایای دانشکده  و نیز بسته فرهنگی دفترنهاد مقام معظم رهبری به دانشجویان شرکت کننده پايان یافت.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
لیلا  روستا