محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/10/01 - 14:35

برگزاری مراسم هفته پژوهش در دانشکده توانبخشی

به مناسبت هفته پژوهش، مراسمی در دانشکده توانبخشی برگزار و از پژوهشگران جوان قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این مراسم روز دوشنبه 29 آذر 1400 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، معاونین، کارکنان، مدیران گروه ها و دانشجویان در بستر اسکای روم برگزار شد.
در این مراسم دکتر خاتون آبادی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، بر حرکت در مسیر سیره حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی کامل اخلاق تاکید کرد و گفت به امید خداوند همه ما به عنوان رهروان راه ایشان باشیم و همواره از آموزه های ائمه بهره گیریم.
وی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش تصریح کرد: هفته پژوهش بهانه ای است تا وضعیت و جایگاه دانشکده را در زمینه پژوهشی بررسی کنیم و با شناخت موقعیت خود، برای ارتقای دانشکده و رسیدن به مقصد ایده آل تلاش کنیم.
رئیس دانشکده از ضرورت وجود زیر ساخت مناسب برای ارتقای سطح پژوهشی سخن گفت و اظهار کرد: طرح و پژوهش حاصل چندین فعالیت مشترک است و توجه به زیرساخت مناسب، مسیر را برای پیشرفت هموار خواهد کرد. وی در همین راستا از زحمات همکاران معاونت پژوهشی، واحد انفورماتیک و کتابخانه قدردانی کرد.
دکتر خاتون آبادی افزود: تلاش این همکاران است که با فراهم کردن زیرساخت مناسب، مسیر را برای انجام کارهای پژوهشی اعضای هیئت علمی هموار می کند.
وی در ادامه بر انجام پژوهش های جامعه محور تاکید کرد و گفت: با توجه به فرصت محدود و مسائل روز جامعه، در حوزه توانبخشی می توان پژوهش هایی با تمرکز بر وضعیت اختلالات توانبخشی جامعه انجام داد تا خدمات آن به جامعه بازگردد؛ امید است با خلاقیت و پشتکار دکتر دالوند سرپرست معاونت پژوهشی دانشکده و همچنین اقداماتی که در دوره قبل در حوزه پژوهش صورت گرفته این روند تسریع شود.
دکتر خاتون آبادی همچنین بر هماهنگی و همکاری همه معاونت های دانشکده برای پیشبرد اهداف تاکید کرد و گفت: معاونت های پژوهش، آموزش، بین الملل، دانشجویی ـ فرهنگی، اداری ـ مالی، ارکان اصلی دانشکده هستند و هیچ یک نسبت به دیگری برتری ندارد و با اختلال در روند فعالیت یک رکن، دیگر ارکان نیز دچار مشکل خواهند شد.
دکتر دالوند ضمن تشکر از دکتر خاتون آبادی، گزارشی از فعالیت های معاونت پژوهشی ارائه کرد.
وی در ادامه از برنامه های چهار سال آینده این معاونت و ضرورت همکاری اعضای هیئت علمی برای تحقق این برنامه سخن گفت.
وی در ادامه بر تعامل سازنده با بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، برای طرح های جامعه محور و کاربردی داشت. تاکید کرد و گفت: در بحث فناوری و ثبت اختراع می بایست با شرکت های دانش بنیان ارتباط داشته باشیم و بتوانیم در طرح ها و نیازهای تحقیقاتی و کارآزمایی های بالینی مشارکت کنیم و هسته های فناوری و پژوهشی را در گروه ها تشکیل دهیم که حضور فعال دانشجویان را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی بر همکاری گروه های آموزشی،  اعضای هیئت علمی و همکاران حوزه پژوهش در راستای تحقق اهداف این معاونت تاکید کرد.
در پایان نشست از پژوهشگران جوان هر گروه با اهدا لوح تقدیر و هدیه نقدی تقدیر شد.
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 203077