محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 11:08

برگزاری نشست نمایندگان دانشجویی دانشکده توانبخشی با معاون فرهنگی و دانشجویی

اولین نشست نمایندگان دانشجویی دانشکده توانبخشی سال 1401، با هدف آشنایی و همفکری درخصوص برنامه های دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، به دنبال حضوری شدن کلاس ها،  اولین نشست نمایندگان دانشجویی با دکتر نعمت اله روح بخش معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده روز دوشنبه 5 اردیبهشت در دفتر معاونت برگزار شد.
در ابتدای جلسه شمسی قنبرپور مسئول امور فرهنگی دانشکده به بیان نکاتی درخصوص تعاملات معاونت فرهنگی و دانشجویی و دانشجویان پرداخت و از نمایندگان خواست تا به شناسایی و معرفی دانشجویانی که در زمینه های هنری، ورزشی، امور صنفی و ... فعالیت دارند بپردازند.
همچنین، دکتر روح بخش ضمن دعوت از دانشجویان برای حضور در فعالیت های فرهنگی، ورزشی و هنری به نقش و تاثیر مشارکت دانشجویان در راستای ارتقای سلامت فرهنگی دانشکده اشاره کرد و گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده همه تلاش خود را در راستای بهبود شرایط و امکانات رفاهی و فرهنگی در دانشکده به کار خواهد گرفت.
وی در ادامه از تشکیل گروه های هنری و دراختیار قرار دادن امکانات ورزشی برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان در دانشکده خبر داد و تصریح کرد: سعی داریم امکاناتی نظیر میز پینگ پنگ، فوتبال دستی، والیبال و همچنین فضاهایی برای تمرین و آموزش گروه های هنری مانند موسیقی، خوشنویسی، نقاشی و ... را با استفاده از استعدادها و توانمندی های دانشجویی در اختیار دانشجویان قرار دهیم.
در ادامه درخصوص برنامه ریزی برای برگزاری جشن حضوری شدن دانشگاه ها و همچنین خیرمقدم به دانشجویان جدید دانشکده، بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی