محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/03/07 - 15:00

برگزاری نشست کمیته درمان دانشکده توانبخشی

در نشست کمیته درمان دانشکده توانبخشی بر ترسیم الگویی به عنوان مرکز جامع توانبخشی و توانبخشی حاد در یکی از مراکز یا بیمارستان های دانشگاه تاکید شد .

دکتر سید احمد خاتون آبادی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، جلسه کمیته درمان روز شنبه هفتم خرداد 1401 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس و سایر اعضا در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه دکتر خاتون آبادی تشکیل کمیته درمان دانشکده توانبخشی با هماهنگی دکتر ناطقی معاون درمان دانشگاه، را اتفاقی نیک برای رشد و توسعه همه جانبه دانشکده توانبخشی عنوان کرد و گفت: اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده در حوزه بالین محقق می شود و رشد و توسعه آن بر رشد همه گروه ها تاثیر گذار خواهد بود.
دکتر خاتون آبادی گزارشی از برگزاری جلسه با معاون درمان دانشگاه و مصوبات آن ارائه کرد و در ادامه از ضرورت معرفی یک نماینده در هر گروه، برای توسعه مباحث درمانی گروه ها سخن گفت و افزود: درمان به دو بخش در بیمارستان های تابعه دانشگاه و کلینیک های درمانی دانشکده تقسیم می شود که توجه و رشد هر دو در اولویت برنامه های کمیته است.
سپس دکتر هوشنگ دادگر معاون درمان دانشکده نیز جزئیات موارد مطرح شده در جلسه با دکتر عزیز رسولی مدیر بخش نظارت بر درمان را شرح داد و تصریح کرد: ضروری است که الگویی را به عنوان مرکز جامع توانبخشی و توانبخشی حاد در یکی از مراکز یا بیمارستان های دانشگاه اجرا کنیم و اجرای موفق آن را به صورت پایلوتی برای دیگر مراکز در نظر بگیریم که لازمه آن تهیه پروپوزال تجمیع خدمات توانبخشی و ارائه آن به هیئت رئیسه دانشگاه برای تصویب و اجرای ماندگار است.
وی در ادامه از برنامه های پیش رو برای توسعه و تقویت فعالیت درمانگاه های دانشکده سخن گفت.
سپس  در خصوص معرفی مسئول درمانگاه های گروه های آموزشی، معرفی دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای فعالیت در درمانگاه ها، نحوه فعالیت دانشجویان PhD و حضور اساتید، بین اعضای کمیته بحث و تبادل نظر شد.
هر یک از حاضران پیشنهادهای خود را در راستای ارتقا و توسعه فعالیت های کلینیک ویژه با هدف ارائه کیفیت ماندگار توام با مسئولیت اساتید ارائه کردند.
در پایان در خصوص نحوه جذب بیماران و تبلیغات کلینیک ها گفتگو شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی