محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/07/10 - 14:15

برگزاری نهمین جلسه معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی

نهمین جلسه معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی روز سه شنبه 3 مهرماه در دفتر این معاونت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در ابتدای جلسه موضوع پرونده متقاضیان پذیرش بین الملل مطرح شد که توافق شد پس از بررسی در گروه آموزشی مربوطه در شورای بین الملل نیز مصوب و پس از آن برای طرح به کمیته جذب دانشجویان بین الملل در دانشگاه ارسال شود.
در ادامه جلسه دکتر شادمهر ، معاون بین الملل دانشکده از پذیرش و ثبت نام 6 دانشجوی بین الملل در رشته فیزیوتراپی در سال تحصیلی 98-97 خبر داد و افزود: 3 نفر از پذیرفته شدگان در دوره دکتری، 1 نفر کارشناسی ارشد و 2 نفر کارشناسی از کشورهای هند، لبنان، نیجریه، زامبیا و پاکستان هستند.
در این جلسه  دکتر شامهر معاون بین الملل دانشکده بر لزوم ارائه گزارش اعضای هیئت علمی که با استفاده از ماموریت آموزشی در همایش‌های بین المللی حضور داشته یا بازدید از مراکز معتبر داشته اند تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به آئین نامه ارتقا اعضای هیت علمی مصوب مهرماه 95 گفت: با توجه به اینکه تسلط بر زبان انگلیسی از شرایط اصلی ارتقا اعضای هئیت علمی است، در صورت نداشتن حداقل نمره IELTS یا TOEFL و یا مدرکی از دانشگاه‌های انگلیسی زبان، اعضای هیئت علمی می توانند با برگزاری جلسه ای به زبان انگلیسی به مدت 45 دقیقه با فراخوان عمومی و حضور دانشجویان و دست کم 5 نفر از اعضای هیئت علمی و تایید گزارش جلسه توسط معاون بین الملل دانشکده  این مدرک ضمیمه مدارک دیگر برای احراز شرایط ارتقا اعضای هیئت علمی شود.
در ادامه جلسه دکتر شادمهر از اعضای شورای بین الملل خواست تا گروههای آموزشی مرتبط آمار پایان نامه های مصوب و مقالات منتشر شده ای که با همکاری استادان بین المللی انجام شده است و همچنین گزارشی از پیشرفت برنامه های بین االملل گروهها آموزشی در سه ماه دوم سال جاری را از طریق اتوماسیون برای ارائه در گزارش 6 ماهه به دانشگاه تا پایان 10 مهر ماه به این معاونت ارسال کنند.
در این جلسه همچنین پرونده 2 تن از متقاضیان بین الملل برای دو رشته اپتومتری در مقطع کارشناسی و فیزیوتراپی در مقطع دکتری مورد بررسی قرار گرفت. پس از بررسی پرونده ها، متقاضی اپتومتری مورد موافقت قرار گرفت و با توافق اعضا شورا مقرر شد متقاضی دکتری فیزیوتراپی پس از گذراندن پیش نیازهای لازم، در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل بپردازد.
در پایان جلسه نیز دکتر بشر دوست، عضو هیئت علمی و نماینده گروه فیزیوتراپی در این شورا ایده برگزاری روزی به نام International Research Day برای دانشجویان بین الملل و ایرانی را مطرح کرد .وی در توضیح این ایده گفت: در این روز دانشجویان بین الملل تحصیلات تکمیلی و چند نفر از اعضای هیئت علمی می توانند presentation ارائه دهند و در نهایت به ارائه برتر جایزه ای تعلق گیرد که این کار می تواند برای تقویت مهارت دانشجویان در این زمینه بسیار موثر باشد. ایده پیشنهاد شده وی مورد استقبال و تایید سایر اعضا قرار گرفت.

عکس و خبر: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی