محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/02/31 - 08:44
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری وبینار مشترک دانشکده توانبخشی و دانشگاه Southwest Medical University انگلستان

وبینار مشترک دانشکده توانبخشی و دانشگاه Southwest Medical University انگلستان با سخنرانی پروفسور واتسون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، وبیناری با عنوانPublishing a Systematic Review با سخنرانی پروفسور Roger Watson از کشور انگلستان و از دانشگاه Southwest Medical University  در بستر اسکای روم برگزار شد.
در این وبینار که با مشارکت  فعال بیش از چهل نفر از اعضای هیئت علمی، دانشجویان ایرانی و بین الملل برگزار شد، سخنران در خصوص تعریف و تاریخچه "مرور سیستماتیک"، ارتباط میان اینگونه از مطالعات با متاآنالیز، شیوه های مختلف انجام آن، ارزیابی شواهد موثر، انواع پایگاه های داده و نحوه جستجو در آن ها مطالبی ارائه کرد.
در پایان کارگاه به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی