محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/10/01 - 14:31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه " چگونه یک فرایند دانش پژوهی را ارایه دهیم و امتیاز بگیریم " در دانشکده توانبخشی

کارگاه " چگونه یک فرایند دانش پژوهی را ارایه دهیم و امتیاز بگیریم " با تدریس مریم نسیمی در دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، کارگاه " چگونه یک فرایند دانش پژوهی را ارایه دهیم و امتیاز بگیریم " در روز دوشنبه 29 آذر 1400 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، معاونین، مدیران گروه ها، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان در بستر اسکای روم برگزار شد.
این کارگاه به همت دفتر مرکز مطالعات و توسعه دانشکده و همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و با هدف توانمندسازی اساتید و تدریس مریم نسیمی عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا  دکتر نسیمی به ارائه تعریف مفاهیم کلیدی حوزه دانش پژوهی پرداخت.
در ادامه ضمن اشاره به  کمیته دانشگاهی دانش پژوهی، به‌تفصیل در مورد نحوه محاسبه و توزیع امتیاز برای فعالیت های پژوهشی و آموزشی پرداخت.
وی همچنین مطالبی در خصوص نحوه ارسال فرایند دانش پژوهی برای اخذ امتیاز و روند داوری ارائه کرد.
در پایان  کارگاه به پرسش های شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 203076