محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/10/12 - 17:48

سیزدهمین نشست معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی

تاکید معاون بین الملل دانشکده توانبخشی بر ضرروت برگزاری به‏‏ هنگام سخنرانی به زبان انگلیسی اعضای هئیت علمی این دانشکده

در راستای توسعه بین الملل و ایفای نقش دانشکده توانبخشی در عرصه های بین المللی و نیز پذیرش دانشجو و ایجاد روابط آموزشی و پژوهشی با موسسات بین المللی، بر انجام منظم، مستمر و ساختارمند سخنرانی به زبان انگلیسی اعضای هیئت علمی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در ابتدای این نشست که روز سه شنبه 11 دی ماه در دفتر این معاونت برگزار شد؛ دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل این دانشکده ضمن بیان اهمیت آماده‌سازی به هنگام Fact Book دانشکده از نمایندگان گروه‌های آموزشی دانشکده خواست اطلاعات معرفی تجهیزات و امکانات گروه‌های خود را به این معاونت ارسال کنند تا بعد از بازبینی اطلاعات باهدف یکسان‌سازی فرمت و میزان اطلاعات در معاونت بین‌الملل دانشکده به معاونت بین‌الملل دانشگاه ارسال شود.
دکتر شادمهر همچنین از نمایندگان گروه‌های آموزشی فیزیوتراپی، گفتاردرمانی و کاردرمانی خواست باهدف ارتقا فعالیت‌های بین‌المللی و ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشکده فهرستی از اسامی دانش آموختگان مقیم در خارج کشور خود را به این معاونت ارسال کنند. در ادامه دکتر موسوی نماینده گروه آموزشی کاردرمانی از آمادگی این گروه آموزشی برای پذیرش دانشجوی بین‌الملل در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد. در همین راستا دکتر شادمهر از نماینده گروه کاردرمانی خواست ضمن انجام مکاتبات رسمی مدیرگروه با این حوزه، کاریکولوم انگلیسی این مقطع نیز برای بارگزاری در سایت دانشکده و دانشگاه ارسال شود.
در پایان نشست معاون بین الملل دانشکده با اشاره به اهمیت برگزاری سخنرانی به زبان انگلیسی اعضای هئیت علمی  و با هدف توانمندسازی آنان و در راستای اهداف توسعه بین الملل و ایفای نقش دانشکده در عرصه های بین المللی و نیز پذیرش دانشجو و ایجاد روابط آموزشی و پژوهشی با موسسات بین المللی، بر انجام منظم، مستمر و ساختارمند آن تاکید کرد. در همین راستا دکتر شادمهر از اعضای هیات علمی خواست بر اساس برنامه ریزی انجام شده در ابتدای سال برای ارایه سخنرانیهای به زبان انگلیسی انجام شود.

خبرنگار: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی