محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1398/04/19 - 08:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 605
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

در نشست هئیت رئیسه دانشکده توانبخشی بر ضرورت و اهمیت استفاده بهینه از نیروی انسانی، منابع و امکانات تاکید شد

در چهارمین نشست هئیت رئیسه دانشکده توانبخشی دستورالعمل اجرائی بودجه و انضباط مالی سال 98، عملکرد مالی سه‌ماهه اول سال 98 درمانگاه‌های دانشکده و وضعیت فعالیت پژوهشی اعضای هیئت‌علمی گروه‌های آموزشی فیزیوتراپی و گفتاردرمانی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز دوشنبه 17 تیر‌ ۹۸ در سالن شورای این دانشکده با حضور مدیران گروه‌های آموزشی باهدف آگاهی از فرایندها و تسریع در عملیاتی شدن برنامه‌ها برگزار شد؛ در ابتدای نشست دکتر محمدرضا هادیان، رئیس دانشکده در سخنان پیش از دستور با اشاره به نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه با روسای دانشکده‌ها و ارزیابی مثبت معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه از عملکرد مالی سال 97  تمامی دانشکده‌ها‌ ازجمله دانشکده توانبخشی گفت: افزایش درامد دانشکده عملاً از ارائه خدمات بالینی و درمانی درمانگاه‌های دانشکده است و متأسفانه هنوز شرایط لازم از سوی مهم‌ترین بیمارستان‌های دانشگاه فراهم نشده و نتوانسته‌ایم از امکانات درمانگاه‌های فيزيوتراپي، گفتاردرمانی و شنوایی‌شناسی بیمارستان‌های دانشگاه برای آموزش بالینی، ارائه خدمات و پژوهش بالینی استفاده کنیم. 
وی بابیان اینکه ضرورت استفاده بهینه و چندجانبه از نیروی انسانی به‌عنوان یکی از روش‌های برون‌رفت از شرایط ویژه اقتصادی کشور و دانشگاه و جنگ تحمیلی اقتصادی در سال 98 لحاظ شده است؛ از معاونان و مدیران گروه‌ها خواست تا ضمن شناسایی توانمندی‌های نیروی انسانی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌گیری از این توانمندی‌ها صورت گیرد. در همین راستا دکتر هادیان افزود: برون‌رفت از شرایط جنگ تحمیلی اقتصادی، فقط با کار گروهی همه اقشار دانشکده و دانشگاه ممکن است. 
 
گزارش عملکرد مالی سه‌ماهه اول سال 98 درمانگاه‌های دانشکده 
در ادامه نشست دکتر سید محسن میر، معاون اداری مالی دانشکده به ارائه توضیحاتی از دستورالعمل اجرائی بودجه و انضباط مالی سال 98 و گزارش عملکرد مالی سه‌ماهه اول سال 98 درمانگاه‌های این دانشکده و مقایسه آن با سه‌ماهه اول سال 97 به مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت‌رئیسه پرداخت.
دکتر میر با اشاره به تأکید مدیر برنامه‌ریزی مالی و بودجه دانشگاه برای حفظ روند افزایشی درآمد درمانگاه‌های دانشکده، شناسایی ظرفیت‌های بالقوه خدمات بالینی و درمانی گروه‌های شنوایی‌شناسی و بینایی‌سنجی و افزایش ارائه این خدمات را به‌عنوان یکی از روش‌های حفظ روند افزایشی درآمد دانشکده برشمرد.
وی در بخشی سخنانش بابیان تأکید معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه برای صرفه‌جویی در مصرف منابع و امکانات از مدیران گروه‌ها خواست تا باهدف دستیابی به بیشترین اثربخشی و بهره‌وری سازمانی در استفاده بهینه از منابع انسانی و امکانات بیش‌ازپیش اهتمام ورزند.
 در بخشی از نشست پس از بررسی و تبادل‌نظر اعضای حاضر با توجه به اهمیت و ضرورت عدالت محوری در پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی دانشجویان دکتری تخصصی به‌عنوان دستیاران دانشکده توافق شد حداقل ساعات حضور فعال و مؤثر آنان برای انجام فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و بالینی 120 ساعت در ماه برای سال 98 در نظر گرفته‌شده و بر اساس ساعات حضور عملی آنان، پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی صورت گیرد. 
 
گزارش دوره‌های مهارتی و نیازهای تجهیزاتی و آزمایشگاهی گروه‌های آموزشی
دکتر غلامرضا علیائی، معاون آموزشی دانشکده با اشاره به مکاتبه مركز آموزشي مهارتي و حرفه‌ای و دفتر آموزش مداوم دانشگاه در خصوص اعلام دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی در قالب کارگاه، کنفرانس، سمینار، همایش و کنگره و دوره¬های مهارتی موردنیاز گروه‌های آموزشی دانشکده به معرفی عناوین ارسال‌شده گروه‌ها پرداخت. 
معاون آموزشی دانشکده همچنین از برگزاری کارگاهی با حضور مدیر دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مدیر مرکز آموزشی و مهارتی و حرفه‌ای و دفتر آموزش مداوم دانشگاه با موضوع مشارکت در موضوعات دانش‌پژوهی آموزشی و دوره‌های آموزشی مهارتی در روز شنبه 29 تیرماه خبر داد و از مدیران گروه‌ها خواست برنامه‌ریزی و هماهنگی برای حضور اعضای هیئت‌علمی گروه‌ها در این کارگاه فراهم شود.
وی همچنین از مدیران گروه‌ها خواست فرم نیازسنجی عملی و آزمایشگاهی گروه‌ها پس از تکمیل تا آخر وقت اداری چهارشنبه 19 تیرماه 98به این معاونت ارسال شود.
 
گزارش نشست معاونت پژوهشی با مدیران و نماینده پژوهشی گروه‌های آموزشی
در ادامه نشست دکتر خاتون‌آبادی معاون پژوهشی با اشاره به نشست برگزارشده با نمایندگان پژوهشی و مدیران گروه‌های آموزشی فیزیوتراپی و گفتاردرمانی که باهدف بررسی وضعیت فعالیت پژوهشی اعضای هیئت‌علمی این گروه‌ها برگزارشده بود، وضعیت فعالیت‌های پژوهشی این گروه‌ها را نامناسب ارزیابی کرد و مجدداً بر ضرورت پایش سالیانه فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت‌علمی به‌ویژه استادیاران تأکید کرد. وی همچنین از اعضای هیئت‌رئیسه درخواست کرد تا ضمن تعیین شاخص‌های عملکردی در سه حوزه پژوهشی، آموزشی و بین‌الملل و همچنین اجرائی، ترفیع و ارتقا سالیانه اعضای هیئت‌علمی و همچنین تمدید قرارداد پیمانی استادیاران بر اساس امتیاز کسب‌شده و ارزیابی صورت گرفته لحاظ شود. 
در بخشی از نشست معاون پژوهشی دانشکده با اشاره به اینکه بر اساس آئین‌نامه بودجه سال 97 شرکت‌های سود ده، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت موظف‌اند حداقل %40 از هزینه امور پژوهشی خود را به‌حساب خاصی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند تا در قالب مواردی که آیین‌نامه مذکور مشخص کرده است، از طریق دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری هزینه شود، از مدیران گروه‌ها خواست تا باهدف شناسایی انجام پژوهش‌های مشترک به سامانه اجرایی عرضه و تقاضای پژوهشی با عنوان 'ساتع' مراجعه کنند. وی افزود: با مراجعه به سامانه و انتخاب اولویت‌های پژوهشی از میان اولویت‌های اعلام‌شده شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت، پیشنهاد خود را در سامانه ثبت تا پس از بررسی‌های لازم برای عقد قرارداد برای انجام پژوهش‌های مشترک صورت گیرد.
دکتر خاتون‌آبادی همچنین از مدیران گروه‌ها خواست دوره‌های بازآموزی اعضای هیئت‌علمی که در قالب سمینار،کارگاه، سخنرانی برگزار می‌شود، در راستای برنامه‌ها و مأموریت‌های چهارساله دانشکده برنامه‌ریزی و اجرائی شود. دکتر خاتون‌آبادی همچنین بر ضرورت مدیریت در تقسیم و توزیع وظایف اجرائی و بالینی میان اعضای هیئت‌علمی در گروه‌ها آموزشی تأکید کرد.
دکتر آزاده شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده نیز از برگزاری نشست هم‌اندیشی اعضای شورای بین‌الملل و مدیران گروه‌ها با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه طی هفته‌های آتی خبر داد. 
در پایان نشست دکتر آذر مهری، معاون دانشجویی دانشکده ضمن ارائه گزارشی از برگزاری جشن دانش‌آموختگان دانشکده از حٌسن همکاری اعضای هیئت‌رئیسه، مدیران گروه‌ها و کارکنان در برگزاری جشن قدردانی کرد.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

 

 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 89661
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا