محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/07/17 - 12:31

دوازدهمین نشست معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی

دوازدهمین نشست معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه 12 مهر 1401 با حضور اعضا برگزار شد.

در این نشست دکتر سیامک بشر دوست معاون بین الملل دانشکده گزارشی از فعالیت های بین المللی این معاونت را در چند هفته اخیر ارائه کرد. وی از امضای تفاهم نامه دانشکده توانبخشی با دانشگاه اسکودار ترکیه ترکیه خبر داد و تصریح کرد از این پس براساس چارچوب تفاهم نامه، گروه ها می توانند با این دانشگاه همکاری کنند. وی همچنین از توافق با مسئولین دانشگاه سبطین کربلا در خصوص جزئیات برگزاری دوره اوتیسم سخن گفت و اظهار کرد که در حال حاضر پیش نویس اولیه قرارداد در دست تهیه است.

دکتر بشر دوست با ارائه گزارشی از بازخوردهای دوره قبل از نحوه برگزاری کنفرانس های انگلیسی و ضمن تبادل نظر با اعضای شورا گفت: در سال جاری کنفرانس ها به صورت ماهی یکبار (دوشنبه آخر هر ماه) و به صورت پنل برگزار خواهد شد به طوریکه ابتدا سخنران 20 دقیقه در خصوص موضوع سخنرانی صحبت کرده و در ادامه دو نفر متخصص در زمینه مورد بحث به شیوه بحث آزاد با شرکت کنندگان به گفتگو بپردازند. در خصوص اساتیدی که برای ارتقا سخنرانی می کنند نیز زمان سخنرانی چهل دقیقه خواهد بود که بر اساس زمان درخواست، برنامه ریزی خواهد شد.
در پایان به بررسی راهکارهایی برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی داوطلبان هیئت علمی برای جذب در دانشکده و همچنین اساتید داوطلب تدریس در دانشگاه سبطین کربلا پرداخته شد.
کسب نمره مشخص از آزمون های بین المللی از جمله IELTS و TOEFL و همچنین آزمون های داخلی از جمله آزمون تولیمو، UTEPT و MSRT و نیز مصاحبه انگلیسی از موارد مورد بحث بود که مقرر شد اعضای شورا این موضوع را در گروه های خود مطرح کرده و در جلسه آینده جمع بندی شود.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی