محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1402/02/20 - 08:42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سومین ژورنال کلاب کمیته تحقیقات دانشجویی شنوایی شناسی در دانشکده توانبخشی برگزارشد

سومین ژورنال کلاب ها کمیته تحقیقات دانشجویی شنوایی شناسی با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی روز سه شنبه 19 اردیبهشت 1402 در سالن سمینار دکتر طالبیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه 19 اردیبهشت 1402 و با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، اعضای هیئت علمی و دانشجویان در سالن سمینار دکتر طالبیان برگزار شد.

در ابتدا مهدیس یوسفی دانشجوی رشته گفتاردرمانی مقطع کارشناسی ارشد به ارائه مقاله ای با عنوان The characterisation of subjective cognitive decline  پرداخت.

در ادامه مهرنوش محمدی  دیگر دانشجوی رشته گفتاردرمانی مقطع کارشناسی نیز توضیحاتی در خصوص مقاله ارائه کرد.

در انتهای جلسه  بحث، تبادل نظر، پرسش و پاسخ و نتیجه گیری حول موضوع انجام شد.

توضیح اینکه سومین ژورنال کلاب های دانشجویی بین رشته ای با هدف تاکید بر تشخیص زودهنگام subjective cognitive decline  و انجام تحقیقات بین رشته ای برای انجام مداخلات لازم برگزار شد

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
سید امیر  میری