محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/03/16 - 09:26

مراسم تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی و برتر علمی دانشکده توانبخشی برگزار شد

از برترین های علمی و فعالان فرهنگی دانشکده توانبخشی با اهدای لوح قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، مراسم  تقدیر از برترین‌های دانشجویان آموزشی، فرهنگی دانشکده، روز سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱، در آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی  با حضور رئیس، معاونان و اساتید دانشکده و با استقبال دانشجویان برگزار شد.

و بااجرای گروه موسیقی  دانشکده برگزار شد و از فعالان حوزه دانشجویی فرهنگی و دانشجویان رتبه اول گروه‌های توانبخشی  سه ورودی ۹۸.۹۹ و 1400 با اهدا لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای مراسم دکلمه‌ای برای همدردی با مردم داغدیده حادثه مترو پل ابادان قرائت شد و سپس دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه (س)، تلاش‌ها و زحمات دانشجویان را در عرصه‌های علمی و فرهنگی ارزشمند خواند و این موفقیت را آغاز راه ایشان به عنوان آینده سازان کشور برشمرد.

در ادامه مراسم دکتر نعمت الله روح بخش معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده نیز  ضمن تبریک آغاز دهه کرامت به مواردی در خصوص اخلاق حرفه ای  و لزوم رعایت شان دانشجویی و پوشش حرفه ای در محیط‌های دانشگاهی اشاره کرد.
  مراسم با اجرا  موسیقی زنده و برگزاری مسابقه ادامه یافت و در پایان از فعالان عرصه فرهنگی و دانشجویان رتبه اول گروه‌ها ورودی ۱۳۹۸.۱۳۹۹ و 1400  دانشکده با اهدا لوح قدردانی شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
سید امیر  میری