محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/10/22 - 13:56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون آموزشی دانشکده توانبخشی بر توزیع عادلانه واحد درسی پایان نامه بین اعضای هیئت علمی تاکید کرد

نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی در سالن شورا و با حضور اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، جلسه شورای آموزش روز سه شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰ با حضور معاونین دانشکده و اعضای شورای آموزشی برگزار شد.
در این نشست، دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده در خصوص اهمیت به روزرسانی اطلاعات آموزشی اعضای هیئت علمی، امکان استفاده از فرصت مطالعاتی و نامه ارسالی از دانشگاه در همین زمینه مطالبی ارائه کرد و از گروه‌های آموزشی خواست نیازهای گروه‌های خود را در سه حوزه، به صورت درون گروهی و مشترک با سایر گروه‌های آموزشی تا ۲۲ دی ماه سال جاری به حوزه معاونت آموزشی ارسال کنند.
در ادامه موضوع پایان نامه‌های محصول محور و نحوه کارایی محصول منتج از آن و همچنین تایید ثبت دو نمره پژوهشی جایگزین پذیرش مقاله مطرح شد؛ در همین زمینه دکتر دالوند معاون پژوهشی دانشکده گزارشی از نحوه امتیاز بندی در سه حوزه شرکت‌های طرف معامله تجاری سازی، سهم دانشگاه و همچنین سهم استاد راهنما و دانشجو، موضوع نوع تخصص داوران پایان نامه‌های محصول محور در شورای فناوری دانشکده ارائه کرد و به پرسش‌های مطرح شده در این خصوص پاسخ داد.
مقرر شد جلسه‌ای در همین خصوص در شورای فناوری دانشکده برگزار شود.
دکتر مهری موضوع توزیع عادلانه واحد درسی پایان نامه بین اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی را مطرح و گزارشی از آمار تعداد پایان نامه‌های جاری دانشجویان ایرانی و بین الملل به تفکیک هر عضو هیئت علمی و گروه آموزشی ارائه کرد و خواستار نظارت بیشتر مدیران گروه‌های آموزشی بر تقسیم عادلانه بین اعضای هیئت علمی با توجه به تعداد دانشجویان و مطابق با قوانین آموزشی شد.
موضوع حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سه جلسه دفاع پروپوزال و پایان نامه قبل از دفاع دانشجو مطرح و مقرر شد گواهی حضور ایشان در هر جلسه برای اقدامات بعدی توسط نماینده تحصیلات تکمیلی به حوزه معاونت آموزشی دانشکده ارائه شود.
در پایان اعضای شورا به بحث و بررسی در خصوص امور آموزشی دانشجویان پرداختند.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 205569