محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1399/11/11 - 11:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 326
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نخستین نشست سمن خیریه دانشکده توانبخشی برگزار شد

دکتر محمدرضا هادیان در نشست سمن خیریه این دانشکده گفت: تشکیل سمن خیریه دانشکده موجب ایجاد بستر مناسب برای بهره‌گیری کمک‌های مردمی و تعامل در سطح ملی و منطقه ای است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، نخستین نشست سمن خیریه این دانشکده با حضور دکتر محمدرضا هادیان، دکتر مریم صابری سرپرست اداره سمن‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران و اعضا سمن این دانشکده روز دوشنبه 6 بهمن‌ماه به‌صورت مجازی و در فضای اسکای روم برگزار شد.

در آغاز نشست دکتر نعمت اله روح‌بخش معاون اجتماعی فرهنگی دانشکده با  برشمردن اهداف سمن خیریه دانشکده، مهم‌ترین هدف این سمن را هدفمندی کمک های نیکوکاران برای ساخت دانشکده در پردیس دانشگاه و همچنین تجهیز فضاهای آموزشی و درمانگاهی دانشکده عنوان کرد.

معاون اجتماعی و فرهنگی دانشکده با اعلام اینکه حیطه‌های فعالیت سمن در دو حوزه مالی و علمی-آموزشی جمع‌آوری کمک‌های خیرین داخل و خارج دانشگاهی، ایجاد ارتباط با ایرانیان خارج از کشور و علاقه‌مند به کمک برای اهداف سمن و همچنین ایجاد تفاهم‌نامه با مراکز خیریه نیازمند خدمات رشته های گوناگون دانشکده توانبخشی  است، به معرفی ساختار سازمانی پیشنهادی این سمن پرداخت.

در ادامه دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده ضمن ابراز خرسندی از تشکیل سمن خیریه با رویکرد ملی و استفاده از توان تمامی اقشار دانشگاهی و به ویژه دانشجویان در کشور و نیز در سطح بین الملل، با بیان اینکه  افراد گوناگونی در سطح ملی و کشورهای منطقه توسط اعضای هیات علمی  دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درمان شده‌اند و از این رو، مایلند کمک‌هایی برای ارتقاء این دانشکده از منظرهای مختلف انجام دهند. ایشان افزود: تشکیل سمن خیریه دانشکده موجب ایجاد بستر مناسب برای بهره‌گیری کمک‌های مردمی و تعامل در سطح ملی و منطقه ای  است.

وی در ادامه افزود: برای تحقق اهداف این سمن باید بین معاونت‌های مالی اداری، معاون برنامه ریزی و معاونت بین الملل، معاونت دانشجویی هم‌افزایی صورت گیرد تا با تشکیل یک چهارچوب کاری و اجرایی پیشرو، روند اجرای آن به‌صورت مطلوب به‌پیش رود.

در ادامه نشست دکتر آذر مهری معاون دانشجویی با اشاره به اینکه کمک به دانشجویان نیازمند، کم‌وبیش توسط اعضای هیئت‌علمی صورت می‌گیرد که در برنامه های سمن می‌تواند کمک به دانشجویان به‌عنوان یکی از اهداف در نظر گرفت.

در بخش پایانی نشست نیز دکتر مریم صابری سرپرست اداره سمن‌های دانشگاه به ارائه راهکارهای پیشنهادی برای پیشبرد ساختار سمن و چگونگی ثبت آن در مراکز ذی ربط پرداخت.

وی بابیان اینکه برای ثبت سمن خیریه دانشکده در هرکدام از سازمان‌ها ازجمله وزارت کشور، سازمان بهزیستی و یا نیروی انتظامی بایستی علاوه بر آورده مالی، هم‌راستا با رویکرد و اهداف موردنظر آنان تدوین شود، اظهار داشت: از خیرین این سازمان‌ها نیز برای تکمیل و تدوین دستورالعمل و اهداف سمن دانشکده کمک گرفت.

وی در پاسخ به پیشنهاد دکتر سید محسن میر معاون اداری مالی دانشکده در خصوص امکان‌سنجی جذب خیرین شرکت‌ها گفت: مطالعه‌ای در این راستا انجام‌شده که نتایج آن بعد از آماده‌سازی در اختیار سایرین قرار می‌گیرد.

وی در پایان سخنانش ضمن تأکید بر ضرورت تشکیل نشست میان اعضای سمن باهدف تعیین اهداف و نام آن گفت: پس از تدوین دستورالعمل و ساختار سازمان نتایج به معاونت فرهنگی دانشگاه ارسال شود.

 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 169733
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *