محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1396/10/25 - 19:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2432
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

نشست دوجانبه دانشکده‌های توانبخشی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی

رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: ایجاد و اجرای رشته‌های مورد نیاز در حوزه سلامت سالمندی در اولویت سیاست‌هاي راهبردی اين دانشکده است.

گالری عکس

در راستای ارتقاي ارتباط بین‌دانشگاهی و افزایش تعامل و همکاری‌های بین دانشکده‌ای و با هدف تبادل اطلاعات، هماهنگی و همکاری در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، بالینی و هم افزایی علمی متقابل؛ اولین نشست مشترک اعضای هیئت رئیسه دو دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی روز یکشنبه 24 دی 96 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.
در این نشست دکتر هادیان، رئیس دانشکده توانبخشی با اشاره به ماموریت‌های جدید ابلاغی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دانشکده که شامل ایجاد رشته‌های جدید بر اساس نیاز کشور و منطقه است گفت: واقعیت این است که رشته های توانبخشی در همه مقاطع بالینی هستند و استفاده اعضای هئیت علمی در برنامه ها و استفاده از بالین برای انجام کارهای پژوهشی و آموزشی یک ضرورت است. وی همچنین افزود: در راستای تحقق اهداف و ماموریتهای دانشکده، رئیس دانشگاه با ایجاد معاونت توسعه و برنامه ریزی و معاونت اجتماعی و فرهنگی موافقت کرده است.
دکتر هادیان در زمینه ارتقاي همکاری بین دو دانشکده توانبخشی گفت: مکتب دانشگاه‌هاي علوم پزشکي تهران و شهید بهشتی از نظر تفکر و مفهوم یکی است و بنابراین می توانیم تجربیات مشترک در زمینه آموزشی، پژوهشی و بالینی را به اشتراک گذاریم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه باسابقه و پیشگام است و به همان نسبت توقع و انتظارات در جامعه از این دانشگاه وجود دارد؛ اظهار امیدواری کرد با همکاری و همفکری مسئولان دو دانشکده بتوانیم بسیاری از سیاستها را به خصوص در حوزه توانبخشی باهم شکل بدهیم. وی هدف از برگزاری این نشست را سازماندهی مناسب به شرایط رشته های توانبخشی کشور اعلام کرد.
رئیس دانشکده توانبخشی با بیان اینکه در هر دو دانشکده تجربه های مشترکی در زمینه تحصیلات تکمیلی و بین المللی داریم گفت: این تجربیات را به اشتراک بگذاریم و حتی در این راستا می توانیم برنامه ریزی های مشترک آموزشی داشته باشیم.
دکتر هادیان در بخشی از سخنانش گقت: با توجه به نگاه ویژه به حوزه سلامت سالمندی در ماموریت دانشگاه علوم پزشکی تهران و نیاز جامعه، ایجاد و اجرای رشته‌های حوزه سلامت سالمندی نظیر بازتوانی بیماران سکته مغزی، بازتوانی بیماران سکته قلبی، بازتوانی بیماران عضلانی اسکلتی و آرتروزها در اولویت سیاست‌های راهبردی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 استفاده از بیمارستانهای تک تخصصی در  کارورزی های تخصصی دانشجویان حوزه توانبخشی
دکتر اخوتیان رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن استقبال بسیار از ایده جدا شدن معاونت فرهنگی از معاونت دانشجویی، ایجاد معاونت اجتماعی و ایجاد معاونت توسعه برنامه ریزی گفت: دانشکده توانبخشی دانشگاه شهید بهشتی فعلا شرایط جدا شدن معاونت فرهنگی از معاونت دانشجویی را ندارد اما ایده ایجاد معاونت توسعه و برنامه ریزی ایده خوبی است که امیدواریم بتوانیم در رده ایجاد مدیریت در دانشکده توانبخشی شهید بهشتی اجرائی کنیم.
رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به بیمارستان های تک تخصصی هریک از دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی اظهار امیدواری کرد زمینه همکاری در استفاده از این بیمارستانها برای کارورزی های تخصصی دانشجویان در هر دو دانشکده فراهم شود.
دکتر اخوتیان زمینه پژوهش و برگزاری کارگاه های آموزشی مشترک را از دیگر زمینه های همکاری بین دو دانشکده اعلام کرد.
وی در بخشی از سخنانش از تمایل برای ایجاد دکترای رشته کاردرمانی با همکاری دو دانشکده خبر داد.
دکتر شادمهر، معاون بین الملل دانشکده با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران جزء معدود دانشگاههای است که معاونت بین الملل در ساختار دانشگاهی آن تعریف شده است و دانشگاههای دیگر هنوز مبادرت به این کار نکرده اند و در سطح مدیرکل روابط بین الملل هستند افزود: این ساختار تشکیلاتی و پست سازمانی در سطح دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ایجاد شده است.
معاون بین الملل دانشکده در بخشی از سخنانش گفت که سیاستهای دانشگاه در حوزه بین الملل فراتر از تبادل استاد و دانشجو است و در تمامی ابعاد بین المللی سازی جریان دارد.
وی همچنین بر ضرورت اطلاع رسانی مناسب از کارگاه های آموزشی دو دانشکده که به زبان انگلیسی برگزار می شود برای شرکت و استفاده دانشجویان بین الملل تاکید کرد. دکتر هادیان در همین راستا پیشنهاد ایجاد هایپرلینکی در صفحه سایت هر دو دانشکده را برای کسب اطلاعات در خصوص روند های بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد که مورد موافقت قرار گرفت.
همچنین در خصوص فرایند نمایه شدن مجلات انگلیسی زبان صحبت شد و قرار شد دو دانشکده از تجربیات  هم استفاده نمایند.

 پیشنهاد همکاری در مجازی‌سازی رشته‌های مربوط به حوزه سالمندی
دکتر نعیمی معاون آموزشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری در مجازی سازی رشته های مربوط به حوزه سالمندی پیشنهاد تبادل اعضای هیئت علمی در اجرای برنامه های دانش پژوهشی دو دانشکده را مطرح کرد.

تدوین برنامه عملیاتی مشترک براي راه‌اندازی دکترای تخصصی کاردرمانی با همکاری دو دانشکده
دکتر علیایی، معاون آموزشی دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای هئیت رئیسه دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و استقبال از پیشنهادات همکاری مطرح شده گفت: که مشارکت و همکاری را می توانیم در تحصیلات تکمیلی نیز ارتقا دهیم.
وی پیشنهاد یکسان سازی واحد های درسی برای تسهیل انتقال و میهمان شدن دانشجویان و استفاده از رفرنس های مشترک در دروس را مطرح کرد. وی در بخشی از سخنانش گفت:با توجه به ضرورت ایجاد رشته های جدید مورد نیاز کشور در حوزه توانبخشی برنامه عملیاتی مشترک جهت راه اندازی دکترای تخصصی کاردرمانی با همکاری دو دانشکده اجرائی شود. وی همچنین پیشنهاد کرد در برگزاری کلاس های آموزشی و کارگاهها از امکانات و فضاهای فیزیکی دو دانشکده استفاده مشترک شود.

برگزاری آزمون مشترک علوم پایه بین دانشجویان دو دانشکده
دکتر رضائی، معاون دانشجویی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پیشنهاد برگزاری آزمون علوم پایه بین دانشجویان دو دانشکده به منظور ایجاد جو رقابتی و پویایی بین دانشجویان هر دو دانشکده مطرح کرد.
دکتر مهری، معاون دانشجویی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز بر استفاده از امکانات و فضاهای رفاهی  دو دانشکده برای کارمندان و دانشجویان تاکید کرد.

جایگاه فعلی  توانبخشی، جایگاه خدمت است
دکتر خاتون آبادی، معاون توسعه و برنامه ریزی ضمن تعریف از حوزه های کاری معاونت توسعه و برنامه ریزی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد که نگاه هئیت علمی باید متوجه اهداف دانشگاههای نسل سوم و نسل چهارم که شامل کارآفرینی و ارائه خدمات و رفاه به بهترین شکل است باشد. وی افزود: جایگاه فعلی توانبخشی، جایگاه خدمت است و همکاری بین دو دانشکده و استفاده از این امکانات زمینه توانمندی را در این حوزه فراهم می آورد.
احمد کشانی، عضو هئیت علمی و معاون اجتماعی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران حوزه معاونت اجتماعی را حوزه ای نو معرفی کرد و ارتباط با سایر سازمان ها و ترغیب اعضای هئیت علمی به سایر حوزه ها را جزو اهداف این معاونت توصیف کرد.
وی همچنین جهت تعامل فرهنگی بین دو دانشکده  تعیین ساعت فرهنگی مشترک را پیشنهاد کرد تا همکاران و دانشجویان از برنامه های فرهنگی مشترک بهره‌مند شوند.
در  پایان این نشست روسای دو دانشکده بر تشکیل کارگروه های تخصصی مشترک و برگزاری کمیته های کارشناسی برای پیگیری تفاهم نامه ها و عملیاتی شدن طرح ها و ایده های ارایه شده تاکید کردند.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 73784
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

هییت علمی

هییت علمی

78/10/11 - 00:00

سلام با سپاس فراوان از برگزاری این نشستهای هدفدار، امیدواریم که با پیگیری و برنامه ریزی، شرایط توان بخشی به مرتبه مورد نیاز کشور و منتطقه برسد. با نوآوری های از این دست، می توان به راحتی ضمن جوابگویی به نیازهای کشور، مرجع علمی کشور را در رشته های توان بخشی در سطح منطقه ای و بین المللی بدست آورده و تثبت کرد. آرزوی موفقیت دوباره برای دلسوزان دانشگاه و کشور.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کاربر میهمان

کاربر میهمان

78/10/11 - 00:00

سلام چشم براه این همفکری ها بودیم و امیدواریم که با توجه به پدیده سالمندی در کشور و روبرو شدن با این تهدید، بزرگواران دانشکده های توان بخشی د.ع.پ.تهران و شهید بهشتی، بتوانند به پیشگیری و درمان این عوارض در حیطه های، بازتوانی بیماران سکته ای، بیماران قلبی،تنفسی، مشکلات عضلانی اسکلتی و آتروزها و نیز ضایعات نخاعی بپردازند. امیدواریم مسئولین ارشد هر دو دانشگاه از این کار بسیار ضروری حمایت عملی نمایند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *