محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1400/11/02 - 12:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 536
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست دکتر خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی با استادیاران

دکتر خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی در دیدار با اعضای هیئت علمی استادیار بر اهمیت هدف گذاری، همدلی و همراهی برای پیشرفت و ارتقای خدمات تاکید کرد و گفت: حدود ۶۵ درصد اساتید دانشکده، استادیار هستند و این افراد حداقل بیست سال دیگر در این دانشکده فعالیت می‌کنند؛ با توجه به قوانین آموزشی، پژوهشی و ارتقا، در حوزه استادیاری میتوانیم با همراهی هم و برای سرآمدی دانشکده تلاش کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، معاونان و استادیاران دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر خاتون آبادی بر اهمیت هدف گذاری، همدلی و همراهی برای پیشرفت و ارتقای خدمات تاکید کرد و در راستای هدف از برگزاری این جلسه اظهار کرد: حدود ۶۵ درصد اساتید دانشکده، استادیار هستند و این افراد حداقل بیست سال دیگر در این دانشکده فعالیت می‌کنند؛ با توجه به قوانین آموزشی، پژوهشی و ارتقا، در حوزه استادیاری میتوانیم با همراهی هم و برای سرآمدی دانشکده تلاش کنیم.  
وی بر همراهی و همدلی همکاران برای پیشبرد اهداف دانشکده تاکید و گزارشی از فعالیت‌های سه ماهه دانشکده ارائه و تصریح کرد: فعالیت‌های واقع بینانه و درست دانشکده می‌بایست به دقت ارائه شود که همراهی روابط عمومی در این راستا بسیار کمک کننده خواهد بود؛ همه فعالیت‌های داخل دانشکده می‌بایست مستند، مصوب و با مسئول پیگیری همراه باشد و به صورت گروهی پیش رود تا نتیجه مناسب حاصل شود.
رئیس دانشکده در ادامه همکاری همه جانبه همکاران را برای ارتقا و سردمداری دانشکده توانبخشی در سطوح مختلف آموزشی و پژوهشی و فعالیت‌های نو کمک کننده دانست.
دکتر خاتون آبادی  بر بالابردن سطح انتقادپذیری تاکید کرد و ادامه داد: انتقاد موجب پیشرفت است و چنانچه در پذیرش انتقاد و اصلاح موارد شفاف عمل کنیم، پیشرفت ما قطعی خواهد بود؛ قدرشناسی و فعالیت با عشق نیز در این مسیر موجب ارتقا خواهد بود.  
وی تصریح کرد: اولین هدف برای حرکت درست عدالت است و باید تعادل و عدالت برای ارائه فعالیت استادیاران رعایت شود.
سپس دکتر آذر مهری معاون آموزش دانشکده  گزارشی از مسائل آموزشی دانشکده  را ارائه کرد و گفت: بدنه آموزشی دانشکده را استادیاران به واسطه حضور در بیمارستانها، کلینیک‌ها و فعالیت‌های اجرایی بر دوش دارند که طبق برنامه دانشگاه این موارد جزء وظایف تعریف شده استادیاران تمام وقت جغرافیایی است و چنانچه مواردی ارائه شده، در راستای قوانین دانشگاه صورت پذیرفته است.  
دکتر مهری تصریح کرد: این جلسه با هدف ارائه پیشنهادها، رفع مسائل موجود و مشورت برگزار شده است و هدف هیئت رئیسه دانشکده کمک به ارتقای رتبه علمی استادیاران به مرتبه دانشیاری است و از همه همکاران خواست نکات مورد نظر خود را در این راستا ارائه کنند که به لطف خداوند برای حل آنها اقدام کنیم.  
سپس استادیاران ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه به بیان پیشنهادها، انتقادات و مسائل موجود پرداختند.
اصلاح و ارتقای زیرساخت‌های ارائه خدمت و سلسله گذاری حل مسائل استادیاران در بیمارستان ها، شفاف سازی کارانه اساتید فعال در بیمارستان ها، برنامه ریزی دقیق‌تر برای حضور عادلانه استادیاران در بیمارستان و ارائه خدمات بالینی، تخصیص اتاق اساتید، کارآموزی و کارورزی، تعداد نیروی انسانی گروه‌های آموزشی، برابری و عدالت آموزشی در همه حیطه‌ها و فعالیت‌های اجرایی و ایجاد انگیزه برای تلاش در راستای موفقیت و سرآمدی دانشکده توانبخشی از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.
رئیس دانشکده توانبخشی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم «زیّنوا مجالسکمْ‏ بذکْر علیّ بْن أبی طالب» بر یاد (ذکر) امیرالمؤمنین علیه السلام، در ذهن، قلب، عمل و گفتار به ذکر جمله‌ایاز امام علی (ع) پرداخت و گفت: آگاه باشید که بین حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نیست و به آنچه که می‌شنوید اعتماد نکنید.
وی تصریح کرد: پژوهش در بالین محقق می‌شود و حضور در بیمارستان‌ها برای همه اساتید در همه مرتبه‌های علمی تعریف شده است.  
دکتر مهری اضافه کرد: هدف حضور اساتید در بیمارستان ها، پیشبرد کارآموزی، کارورزی و حضور دانشجویان دکترا برای بهره گیری از امکانات بیمارستان است.
در پایان در خصوص پیگیری رفع مسائل مطرح شده بحث و تبادل نظر شد.
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 206108
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *