محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/11/23 - 09:53

نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی برگزار شد

نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن دکتر طالبیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه 19 بهمن 1400 با حضور دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده و سایر اعضا برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مهری ضمن تبریک حضور دکتر بهروز عطارباشی به عنوان مدیر جدید گروه آموزشی رشته فیزیوتراپی، بر موضوع تقسیم عادلانه  تعداد پایان نامه های دانشجویی با توجه به درخواست دانشجویان، تعداد و رتبه اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی و همچنین فیلد تخصصی استادان گروه ها تاکید کرد.
همچنین فهرست بازبینی شده پایان نامه های گروه آموزشی شنوایی شناسی و کاردرمانی مطرح و مدیران گروه های مرتبط،  به ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه تقسیم پایان نامه ها  پرداختند.
اعضای شورا نظرات خود را در خصوص تکمیل جداول مربوطه از جمله تعیین بازه زمانی، لزوم حضور عضو هیئت علمی با فیلد مرتبط با پایان نامه و با سقف کامل به عنوان مشاور در تیم تحقیقاتی، ارائه کردند و مقرر شد جداول مربوطه پس از فراغت دانشجویان و حذف پایان نامه دانشجو از سقف امتیازات عضو هیئت علمی کسر شود.
همچنین مصوب شد اساتید راهنمای گروه های آموزشی در پایان نامه های مقطع دکترای تخصصی که به صورت مستقل هدایت دانشجو را به عهده دارند سه  امتیاز در جدول پایان نامه ها کسب کنند و در پایان نامه هایی که به صورت دو استاد راهنما هدایت یک دانشجو را به عهده دارند استاد راهنمای اول دو امتیاز و استاد راهنمای دوم یک امتیاز کسب کند؛ اساتید مشاور گروههای آموزشی نیز به تعداد اساتید مشاور نیم امتیاز کسب کنند.
در ادامه اعضای شورا مصوب کردند اساتید راهنمای گروههای آموزشی در پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد که به صورت مستقل هدایت دانشجو را به عهده دارند یک امتیاز در جدول پایان نامه ها کسب کنند و در پایان نامه هایی که به صورت دو استاد راهنما هدایت یک دانشجو را به عهده دارند استاد راهنمای اول شش دهم امتیاز و استاد راهنمای دوم چهاردهم امتیاز کسب کند؛ اساتید مشاور گروههای آموزشی در پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد به تعداد اساتید مشاور هر کدام دو دهم امتیاز کسب کنند.
در ادامه موضوع طرح تمام وقتی دانشجویان دکترای تخصصی و شیوه نامه نحوه فعالیت های آموزشی ایشان مطرح و مقرر شد مدیران گروه های آموزشی نظرات تکمیلی خود را تهیه و برای طرح در جلسه شورای آموزشی آینده به معاونت آموزشی ارسال کنند.
در پایان درخواست های دانشجویان بررسی شد.
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 208149