محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/02/24 - 14:18

نشست شورای بین الملل دانشکده توانبخشی برگزارشد

در نشست شورای بین الملل دکتر بشردوست از امضا تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه Uskudar ترکیه در آینده نزدیک خبر داد.

.به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، نشست شورای بین الملل دانشکده توانبخشی روز سه شنبه ۲۰ اردیبهشت  ۱۴۰۱ با حضور معاونین دانشکده و اعضای شورا برگزار شد

در ابتدا نشست دکتر سیامک بشردوست معاون بین الملل دانشکده در خصوص ارتباطات با دانشگاه Uskudar ترکیه خبر داد. وی تصریح کرد: اولین وبینار مشترک با دانشگاه ترکیه  با موضوع Clinical Pilates Exercise in the Antenatal Period با سخنرانی خانم Tuba Kolayli چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار می‌ شود.
معاون بین الملل دانشکده در ادامه از انعقاد تفاهم نامه میان دو دانشکده در آینده نزدیک خبر داد. دکتر بشردوست همچنین در خصوص سفر ماریا دلورس از اسپانیا تحت برنامه اراسموس و  برگزاری کارگاه در حیطه نوروسایکولوژی در دانشکده خبر داد.
دکتر بشردوست اظهار  داشت برنامه‌ریزی برای سخنرانی‌ های اساتید بین الملل بصورت گرفته است و برای گروه‌ های آموزشی ارسال می‌ شود. وی همچنین در این خصوص از گروه‌ های آموزشی خواست اگر استادی مد نظر گروه است برای سخنرانی به معاونت بین الملل معرفی کند.
در ادامه نشست به  موضوع فرم ارزشیابی اساتید پرداخته شد که در این خصوص دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده گفت: معاونت آموزشی دانشگاه در حال بازبینی فرم‌ های ارزشیابی است و پس از تکمیل، برای دانشکده ارسال می‌ شود.
در پایان پرونده متقاضی تحصیل در دانشکده از کشور عراق مورد بررسی قرار گرفت و با درخواست تحصیل در دوره کارشناسی ارشد فیزیوتراپی موافقت شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
سید امیر  میری