محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/04/04 - 09:24

نشست شورای بین الملل دانشکده توانبخشی برگزار شد

نهمین نشست شورای بین الملل دانشکده با حضور معاونان و سایر اعضا در سالن شورا دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه شنبه 31 خرداد 1401برگزار شد، دکتر سیامک بشردوست معاون بین الملل دانشکده در خصوص امکان پذیرش دانشجویان PhD by Research در گروه اپتومتری خبر داد و از مدیران دیگر گروه های آموزشی خواست تا در صورت امکان گروه فرصت PhD by Research را برای اساتید منتخب گروه خود فراهم کنند.

وی همچنین  از آمادگی  کالج بین الملل دانشگاه برای همکاری با دانشکده خبر داد و گفت: مقرر شده است که کلاس زبان برای اساتید در دانشکده برگزار شود.

در ادامه دکتر مسعود خرمی نژاد مدیر گروه بینایی سنجی نیز توضیحاتی در خصوص نحوه پذیرش دانشجویان برتر دوره کارشناسی ارشد در این مقطع با همکاری اساتید بیمارستان فارابی ارائه داد.

برنامه ریزی برای برگزاری سخنرانی با دانشگاه اسکودار ترکیه، نحوه همکاری با این دانشگاه، درخواست بورسیه محمد حیدر سلیم دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی، متقاضیان تحصیل در دانشکده از کشور عراق و پاکستان در رشته های فیزیوتراپی و اپتومتری از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی