محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/11/23 - 09:19

نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی برگزار شد

نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ با حضور دکتر دالوند معاون پژوهشی دانشکده و سایر اعضا برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر دالوند گزارشی از برگزاری رنک سوم دانشگاه و بررسی ۴۷۴ مورد طرح ارائه و تصریح کرد: در مقایسه هزینه‌های طرح‌های تحقیقاتی در دانشگاه براساس تعداد طرح ها، به طور کلی ۸۰ درصد هزینه کمتر از سی میلیون تومان و در دانشکده در رنک سوم که ۱۲ طرح مورد بررسی قرار گرفت ۷۵ درصد زیر سی میلیون بوده است.
وی افزود: نکته حائز اهمیت، استفاده دانشکده‌ها و مراکز از گرنت‌های هشت مقاله و ۶ مقاله، گرنت‌های پراستناد، گرنت‌های سیستماتیک review بود؛ این گرنت‌ها نیز یک امتیاز پژوهشی محسوب می‌شوند که برای ارتقای اعضای هیئت علمی مفید است که هم امتیاز گرنت و هم امتیاز مقاله شامل مجری می‌شود.
معاون پژوهشی دانشکده در ادامه ابلاغیه مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه درخصوص پایان نامه‌هایی که طرح تحقیقاتی می‌شوند را ارائه کرد و گفت: طبق بررسی‌های به عمل آمده از طرح‌های پژوهشی چند سال اخیر مواردی که نیاز به ویرایش دارد را اعلام و پیشنهاد کرد در قسمت هزینه پرسنلی یک چارچوب مدون تعریف شود تا همه مجریان به صورت واحد جدول هزینه‌ها را تکمیل کنند.
سپس در خصوص نگارش قسمت هزینه‌های پرسنلی از جمله ایده و طراحی، نظارت طرح، اجرا،   نگارش، طراحی پرسش نامه و… بحث و نظر سنجی شد.
هر یک از حاضران پیشنهادهای خود را ارائه کردند و سپس مبالغ نهایی هزینه پرسنلی بررسی شد.
در پایان مقرر شد مواردی که نیاز به استعلام از دانشگاه دارد اصلاح و به صورت یک فرآیند در اختیار اعضای هیئت علمی قرار گیرد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 208141