محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1398/10/09 - 09:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1380
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه

نشست مشترک معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و اعضای هیئت‌رئیسه دانشکده توانبخشی با دانشجویان برگزار شد

در نشست مشترک دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و اعضای هیئت‌رئیسه این دانشکده با دانشجویان مشکلات و مسائل دانشجویی در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، صنفی، تغذیه و رفاهی طرح و بررسی شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، نشست مشترک دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و اعضای هیئت‌رئیسه این دانشکده با دانشجویان شنبه 7 دی‌ماه در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.در این نشست که با حضور تعدادی از  نمایندگان دانشجویان این دانشکده برای طرح و بررسی مشکلات آنان در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، صنفی، تغذیه و رفاهی برگزار شد؛ در ابتدا دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده از حضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه قدردانی کرد. وی با اشاره به حضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در نشست‌های مختلف دانشجویی اظهار امیدواری کرد که این مسئله به‌عنوان برنامه و سیاست‌های کلی این معاونت در نظر گرفته شود. وی بابیان اینکه این نشست‌ها باهدف شناسایی، اطلاع، پیگیری و حل مسائل دانشجویی به‌صورت مداوم صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: دانشجویان و مسئولان دانشگاه در یک تیم هستند و بایستی ضمن مداومت در پیگیری، نیازها و شعار به‌حق از میان نرود. دکتر هادیان در ادامه گفت: ایجاد و افزایش اعتماد و امید در اهالی دانشگاه و به‌ویژه در میان دانشجویان اهمیت بسزایی دارد. همه باهم باید در یک کار گروهی اعتماد و امید را در دل‌ها بنشانیم و بارور کنیم. 
 
 مسائل و مطالبات دانشجویان در حوزه‌های متفاوت  دانشجویی 
حسین حسن‌پور دبیر شورای صنفی دانشکده بابیان اینکه دانشکده توان‌بخشی دورترین دانشکده دانشگاه به پردیس و خوابگاه‌های دانشجویی است، تعداد سرویس‌های ایاب ذهاب این دانشکده به خوابگاه و بالعکس را ناکافی دانست. وی همچنین با اشاره به وجود فضای فیزیکی مناسب دانشکده برای ورزش دانشجویان خواستار تجهیز بیش‌ازپیش امکانات ورزشی دانشکده و همچنین دسترسی دانشجویان به اینترنت رایگان طریق راه‌اندازی و دسترسی به سیستم وای فای در فضای دانشکده شد.
دبیر شورای صنفی دانشکده با اشاره به بهبود کیفیت غذاهای توزیع‌شده نسبت به سال‌های گذشته گفت: متأسفانه هفته‌های اخیر به دلیل برخی مشکلات در کیفیت غذای توزیع‌شده به دانشجویان و اعتراض آنان پس از حضور رئیس و معاون دانشجویی فرهنگی این دانشکده در سلف غذاخوری و صحبت با دانشجویان، از آنان درخواست کرد تا این مشکلات از طریق گفتمان با معاون دانشجویی دانشگاه حل شود. حسن‌پور همچنین از معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه درخواست کرد به‌منظور تبیین، شفاف‌سازی و آگاهی دانشجویان، برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت این معاونت در حوزه دانشجویی اعلام شود.
علیرضا حسین زاده دانشجوی فیزیوتراپی و دیگر نماینده دانشجویان این دانشکده ضمن مقایسه تنوع و کیفیت غذایی دانشجوی دانشگاه با دیگر دانشگاه‌ها خواستار بهبود کمیت و کیفیت و افزایش تنوع غذایی دانشجویان شد.
وی بابیان اینکه قیمت تمام‌شده ارائه غذاها درمجموع یکسان است پیشنهاد کرد سرو غذاهای که با استقبال بیشتری مواجه می‌شود بیشتر باشد.
مجید محمدی دانشجوی شنوایی‌شناسی این دانشکده استقبال کم برخی دانشجویان از نشست‌های دانشجویی را متأثر فضای عمومی حاکم بر کشور و وجود ناامیدی و از دست رفتن اعتماد دانست و اظهار امیدواری کرد با تحقق و مرتفع شدن مشکلات دانشجویان اعتماد ازدست‌رفته به فضای دانشجویی بازگردد.
پس از بیان مشکلات و مسائل دانشجویان دکتر پورغریب در پاسخ به مسائل مطرح‌شده توسط آنان در ابتدا بابیان اینکه نمی‌توان منکر تأثیر فضای حاکم در جامعه در فضای علمی دانشگاه شد اظهار داشت: با توجه به تفاوت ساختار دانشگاهی در مقایسه با جامعه و طراحی فضای آکادمیکی دانشگاه برای آموزش و پژوهش افراد برای آینده طبیعتاً رویکرد حل مسائل و نوع برخورد با مسائل و مشکلات نسبت به جامعه و شهروندان متفاوت است. دکتر پورغریب با این توضیح که در فضای آکادمیکی دانشگاه حفظ شان و جایگاه استاد در تمامی مراحل دانشجویی و حتی پس از دانش‌آموختگی به‌عنوان یک وظیفه اخلاقی مهم است اظهار داشت: انتظار می‌رود دانشجویان برای بیان و انتقال مشکلاتشان با توجه فراهم بودن فضای تعامل در دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها و استقبال مسئولین دانشگاه از ارائه راهکار برای حل مسائل، از این طریق اقدام کنند.
 
استفاده دانشجویان از اینترنت رایگان در فضای دانشکده
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پاسخ به درخواست دانشجویان برای استفاده از اینترنت رایگان در فضای دانشکده از طریق راه‌اندازی و دسترسی به سیستم وای فای با اشاره به اینکه بر اساس برآوردهای انجام‌شده به‌طور متوسط هر دانشجوی دانشگاه روزانه 2 گیگ و در ماه 60 گیگ استفاده از اینترنت دارد تصریح کرد: با توجه مشخص بودن سرانه رفاهی دانشجویان و همچنین هزینه بالای دسترسی به اینترنت رایگان، فراهم شدن این دسترسی موجب کاهش ارائه دیگر خدمات رفاهی دانشجویان در بخش‌های دیگر خواهد شد که با توجه به اولویت‌بندی ارائه خدمات رفاهی، فراهم شدن آن غیرممکن است باوجوداین با بررسی شرایط و ضرورت دسترسی به اینترنت دانشجویان در برخی از کتابخانه‌های خوابگاهی فراهم‌شده است.
وی در بخشی از سخنانش بابیان اینکه دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی و مسئولین دانشگاه همگی در شرایط خاص اقتصادی حاکم در جامعه و دانشگاه برای تمام مسائل و مشکلات موجود و رفع آن مسئول هستیم بر ضرورت توجه در کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی  تأکید کرد و در ادامه افزود: در حوزه مرتبط با معاونت دانشجویی در صورت صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌های مصرف از قبیل برق، گاز و آب در خوابگاه‌های دانشجویی، هزینه میزان صرفه‌جویی صرف تأمین و خرید تجهیزات خوابگاهی خواهد شد.
در بخشی از نشست دکتر پورغریب دانشجویان را به مداوم، سخت‌کوشی و پیگیری در مطالبات به‌حق از مسیرهای قانونی توصیه کرد و گفت نتیجه این مطالبات در طی زمان محقق خواهد شد. وی اختصاص ساختمان جدید این دانشکده در خیابان 16 آذر و بهره‌برداری از آن طی 2 سال آینده را نمونه‌ای از سخت‌کوشی  و پیگیری مطالبه به‌حق مسئولان این دانشکده دانست و با ابراز ناخرسندی از دوری فضای فیزیکی دانشکده از پردیس و خوابگاه‌های دانشگاه اظهار داشت: با تلاش‌های بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر رئیس دانشکده و پیگیری دکتر کریمی رئیس دانشگاه، طی دو سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید که با توجه به پیش‌بینی فضای کلینیکی در ساختمان جدید دانشکده در آینده به مرکز توان‌بخشی جامع شهر تهران مبدل خواهد شد.  
 
بهبود کیفیت و تنوع غذای دانشجویی
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پاسخ به مشکلات مطرح‌شده در حوزه کیفیت و تنوع غذا دانشجویی با اشاره به اینکه در حال حاضر محل طبخ غذای دانشجویان استیجاری است و شرایط فیزیکی مناسبی ندارد، از افتتاح احداث و تجهیز آشپزخانه صنعتی مرکزی دانشگاه و طبخ و توزیع غذا به‌صورت صنعتی و مکانیزه پیش از شروع سال تحصیلی سال آینده خبر داد. وی در ادامه یادآور شد: با افتتاح احداث و تجهیز آشپزخانه صنعتی مرکزی کیفیت غذاها به‌صورت چشمگیری بهبود خواهد یافت.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر سطح نظارت و کنترل کیفی مواد غذایی اولیه و همچنین رعایت مسائل بهداشتی غذایی و کارکنانی در تمامی مراحل تهیه ، فرآوری ، طبخ و توزیع غذای دانشجویی با توجه حساسیت به کیفیت طبخ غذا بیش‌ازپیش شده است افزود: مشکلات موجود در کیفیت غذا به دلیل کمبود تجهیزات و ترولی  گرمخانه حمل غذا برای حفظ زنجیره انتقال به محل‌های توزیع به نسبت تعداد پرس‌های طبخ شده روزانه(3 هزار پرس در روز) است. وی برخی از مشکلات مشاهده‌شده در غذای دانشجوی را به دلیل نقص در فرایند انتقال از تهیه تا توزیع غذا درنتیجه عدم امکان حفظ گرمای اولیه طبخ غذا تا هنگام توزیع و گرم شدن مجدد غذا و کاهش کیفیت آن دانست.
در بخشی از این نشست معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به ماجرای بیماری ماه گذشته دانشجویان دانشگاه و مراجعه تعدادی از آنان به درمانگاه کوی دانشگاه گفت: با بررسی‌های به‌عمل‌آمده در کارگروه  تخصصی با توجه تظاهرات بالینی بیماری و احتمال کم مسمومیت غذایی در فصول سرد؛ علت بیماری دانشجویان آنفلوانزا و آلودگی به نوروویروس اعلام شد. 
دکتر پورغریب از دانشجویان خواست در صورت مشاهده عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان توزیع ازجمله فعالیت در زمان سرماخوردگی ، عدم استفاده از کلاه و یا لباس کار نامناسب ، کثیف و مندرس به معاونت دانشجویی اطلاع داده شود تا برای رفع آن اقدام لازم صورت پذیرد. 
 
سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه همچنین در خصوص سرویس‌های اختصاص داده‌شده برای ایاب و ذهاب دانشجویان گفت: تعداد، نوع وسیله نقلیه و زمان حضور سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان به خوابگاه‌ها و بالعکس بر اساس نیازسنجی صورت گرفته و گزارش‌های ارسال‌شده اختصاص می‌یابد.
 
ترویج و توسعه ورزش همگانی دانشجویان
دکتر پورغریب در پاسخ به مطالبات مطرح‌شده دانشجویان در خصوص ورزش دانشجویان بابیان اینکه ترویج و توسعه ورزش همگانی یکی از مأموریت‌های معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه است از حمایت همه‌جانبه این معاونت از اقدامات و فعالیت‌های مرتبط به آن خبر داد و تصریح کرد : در تجهیز فضاهای ورزشی و اختصاص سرانه فضای فیزیکی ورزش دانشجویان با توجه به جمعیت دانشجویی مستقر و استفاده‌کننده صورت می‌گیرد و بر این اساس با توجه به سرانه بودجه ورزش در ابتدا تجهیز امکانات ورزشی و افزایش فضای ورزش خوابگاه‌ها انجام می‌شود و در همین راستا سرانه فضای ورزشی خوابگاه کوی 2 ، سمیه ، قدس و انقلاب افزایش‌یافته است.
وی همچنین از اختصاص بودجه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای تجهیز امکانات ورزشی این دانشکده خبر داد.
دکتر پورغریب با اشاره به افتتاح خانه فرهنگ مجتمع خوابگاه‌های علوم پزشکی تهران از مسئولان دانشکده خواست با برنامه‌ریزی و هماهنگی زمینه استفاده از این فضا برای برگزاری فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از قبیل کارگاه‌ها و نشست‌های فرهنگی، هنری، آموزشی و جشن‌های دانشجویی در این مرکز را فراهم کنند.
   
توصیه دانشجویان به تقویت حس اعتماد و پرهیز از پیش‌داوری و قضاوت
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در جمع‌بندی مسائل مطرح‌شده بابیان اینکه اولین اقدام هر مدیری اصلاح وضع موجود است، وضعیت دانشگاه در ورزش، تغذیه دانشجویی،  تأمین سرویس ایاب ذهاب دانشجویان را با توجه بازخوردها در نشست‌های برگزارشده با دانشجویان و بازدیدهای انجام‌شده از خوابگاه‌ها مناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: در راستای برنامه‌های چهارساله این معاونت(1396-1400) طی دو سال آینده دو خوابگاه ویژه دختران و پسران، احداث و تجهیز آشپزخانه صنعتی مرکزی، احداث و بهره‌برداری از دو قرائت‌خانه جداگانه ویژه دختران و پسران، افتتاح سالن ورزشی برای دانشگاه،  تا سال 1400 به بهره‌برداری خواهد رسید. 
وی بابیان اینکه وزارت بهداشت متولی سلامت کشور است و جامعه نسبت به مسائل و مشکلات حوزه‌های سلامت این سازمان حساسیت بیشتری نسبت به دیگر وزارتخانه‌ها دارد و ازاین‌رو توجه بیشتری از طرف مسئولان برای حل این مشکلات را می‌طلبد اظهار داشت: باوجوداین با توجه به تأکید و توجه ویژه به امور دانشجویی و دانشجو محوری رئیس دانشگاه و به‌عنوان سیاست کلی در سطح دانشگاه، رسیدگی به مسائل دانشجویان در اولویت امور در کنار مسائل و مشکلات مرتبط با سلامت دانشگاه قرار دارد. 
 معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پایانش سخنانش به دانشجویان توصیه کرد ضمن تقویت حس اعتماد و پرهیز از پیش‌داوری و قضاوت؛ با رعایت شرایط و تفکر آکادمیک در انتقال مسائل و مشکلاتشان به مسئولان، تا حصول نتیجه نهایی در رسیدگی به مطالبات خود پشتکار و مداومت داشته باشند.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 96386
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی