محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1397/12/28 - 13:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1182
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

هجدهمین نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توانبخشی برگزار شد

در هجدهمین نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توانبخشی پیشرفت برنامه‌های 9 ماهه این دانشکده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

گالری عکس

 به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز دوشنبه 28 اسفند 97 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد، دکتر محمدرضا هادیان، رئیس دانشکده در سخنان پیش از دستور گفت: شما و تیم یکپارچه دانشکده در شرایط فوران غارت بذر اميد از ميهن توانستید با رفتار، کردار و گفتار نیک این بذر را غرس کنید و به جوانان خودمان و همکاران نشان دهید که می‌شود در سختی نیز جلو برویم. وی افزود: هرچند هیچ دیکته‌ی نانوشته‌ای بی غلط نمی‌تواند باشد، خدا رو شکر می‌کنم که توانستیم با همراهی هم در حوزه‌های گوناگون قدم‌های بزرگی را برداریم.
دکتر هادیان با این توصیف که ما آینه یکدیگر هستیم خاطرنشان کرد: ضمن توجه به نیمه‌پر لیوان، بایستی در بیان ایرادات و مشکلات راهکار در جهت رفع آن نیز ارائه دهیم.
رئیس دانشکده در ادامه از معاونان و مدیران گروه‌های آموزشی خواست تا در برنامه‌های سال آینده به تامین اعضای هیئت‌علمی گروه‌های آموزشی، تلاش برای جذب و به‌کارگیری دانش‌آموختگان برتر گروه‌های آموزشی در راستای اهداف آموزشی، پژوهشی و بالینی و الویت بندی در تامین و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی توجه ویژه داشته باشند.
دکتر هادیان در بخشی از سخنانش با اشاره به پتانسیل دانشکده برای جذب دانشجوی بین‌الملل بر اهمیت جذب متقاضیان بین‌الملل با توانمندی علمی بالا تاکید کرد. وی تصریح کرد که با اتخاذ این رویکرد، در آینده با استفاده  از پروژه‌های برامده از پایان نامه های دانشجویان بین‌الملل، شرایط  انجام پژوهش مشترک با اساتید بین‌المللی  به‌عنوان visiting and affiliating professor  ایجاد کرد.
رئیس دانشکده همچنین ضمن قدردانی از معاون آموزشی و مدیران گروه‌ها برای برنامه‌ریزی و تدوین برگزاری برنامه کوتاه مدت رشته‌های گوناگون دانشکده، از آنان خواست تا شرایط اجرا و پیاده‌سازی نیز انجام شود.
وی با اشاره به شرایط بودجه‌ای سال آینده، از معاونان پژوهشی، آموزشی و مدیران گروه‌ها خواست  تا از پایان‌نامه‌های که پتانسیل اجرا به‌صورت طرح پژوهشی دارند و موضوعات آنان حل مشکلات سلامت جامعه است، حمایت ویژه صورت گیرد.
رئیس دانشکده از معاون بین‌الملل دانشکده خواست که برنامه‌ریزی برای تداوم برگزاری کنگره و کارگاه‌های بین‌المللی همانند سال جاری انجام شود.
دکتر هادیان در بخش پایانی سخنانش با این توضیح که ما امانت‌دار مردم و دانشگاهیم و زمان خدمت حتی اگر بر فرض به‌اندازه عمرمان باشد برای خدمت به مردم کوتاه هست گفت: پس از طی زمان خدمت ما می‌مانیم و کارنامه‌ی که انجام دادیم بنابراین خواهش می‌کنم که از این زمان استفاده کنیم لذت خدمت کردن و دیدن میوه‌هایش را ببینیم به شما قول می‌دهم امکان ندارد با خداوند تبارک‌وتعالی دادوستد کنیم و اجر مادی و معنوی آن را نبینیم.
در ادامه نشست دکتر غلامرضا علیائی معاون آموزشی دانشکده به ارائه گزارشی از پیشرفت برنامه 4 ساله این معاونت در طی 9 ماهه اخیر پرداخت. وی ضمن ارائه گزارشی مبسوط از تمامی اقدامات انجام شده برگزاری دوره های کوتاه مدت توانبخشی سالمندی، ارتباط با گروه¬های آموزشی در دانشگاه از جمله دانشکده دندانپزشکی و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران بهزیستی، شهید بهشتی، اهواز و زاهدان و همچنین جذب هیئت‌علمی از سایر گروههای مرتبط به عنوان عضو هیئت علمی وابسته را از جمله اقدامات این معاونت در راستا تحقق اهداف کلان منطقه آمایشی 10 برای پیشگیری و درمان عوارض سالمندی اعلام کرد. وی همچنین بستر سازی مناسب برای ایجاد رشته‌های جدید و موردنیاز در راستای حضور مستمر و برنامه‌ریزی‌شده در عرصه‌های بین‌المللی همراه با  معاونت بین‌الملل از دیگر اقدامات این دانشکده دانست.
 معاون آموزشی دانشکده در بخشی سخنانش به مذاکرات شفاهی و مکاتبات  انجام‌شده با  دکتر دلاوری معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص استفاده گروه گفتاردرمانی از ظرفیت‌های معاونت بهداشتی دانشگاه (خانه بهداشت) برای برگزاری واحدهای کارورزی این گروه اشاره کرد که شرایط و نحوه همکاری مورد بررسی و تبادل نظر اعضا گرفت.
در ادامه نشست دکتر احمدرضا خاتون‌آبادی معاون پژوهشی و سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه به ارائه گزارشی مختصر از نشست مشترک هیئت‌رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی میان دانشکده‌های توانبخشی و فناوری‌های نوین پزشکی پرداخت. 
معاون پژوهشی دانشکده با بیان اهمیت و ضرورت تببین موضوع پایان‌نامه‌ها بر اساس اولویت‌های تعیین‌شده پژوهشی  و ابلاغ‌شده وزارت متبوع و دانشگاه؛ از معاون آموزشی دانشکده درخواست کرد تا شاخص نیازمندی و کاربردی بودن موضوع پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی با کمک گروه‌های آموزشی تعیین شود. در همین راستا رئیس دانشکده تاکید کرد که مبنای تصویب موضوع پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌ویژه مقطع دکترای تخصصی باید در راستای حل مشکلات مردم و خدمت به ایشان باشد که در آینده بتواند در قالب طرح‌های پژوهشی به بهترین و جامع‌ترین شکل اجرا شود. 
در بخشی از نشست دکتر شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده پیشنهاد کرد که دوره‌های کوتاه مدت توانبخشی به زبان انگلیسی ترجمه و در سایت بارگزاری شود و ضمن اولویت‌بندی برای اجرای آن action plan مشخص شود. 
در ادامه دکتر سیده مریم خدامی مدیر گروه گفتاردرمانی به ارائه گزارشی از همکاری این گروه با دانشکده دندانپزشکی در راستای آموزش فراگیران و درمان مشکلات گفتاردرمانی بیماران شکاف کام طی سه سال اخیر پرداخت. با توجه به اتمام تاریخ تفاهم‌نامه همکاری و تهیه پیش‌نویس تفاهم‌نامه جدید با دانشکده دندانپزشکی، شرایط و نحوه ادامه همکاری موردبررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
 مدیر گروه گفتاردرمانی همچنین از معاون اداری مالی دانشکده برای تجهیز و مناسب‌سازی فضای کلینیک گفتاردرمانی قدردانی کرد.
در این نشست همچنین اعضای هیئت‌رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی شرایط، معیارها و چگونگی جایگزینی سیستم شعاع به جای کارت زنی اعضای هئیت علمی را با توجه به آیین‌نامه‌های موجود و ضرورت ارائه الگوی اجرایی مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

عکاس و خبرنگار: لیلا روستا

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 86112
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا