محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1399/12/29 - 14:21

پیام تبریک رئیس دانشکده توانبخشی به مناسبت فرارسیدن سال 1400

دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده توانبخشی در پیامی فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت را تبریک گفت و نوشت: دست در دست هم، دانه‌ های زرین امید را در دلهای هم میهنمان و به ویژه جوانان این کشور که گنج‌ های این سرزمین روشنایی و نور هستند، بکاریم و گردها و غبارها را از رخسار جوانان مان بزداییم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، متن پیام به شرح زیر است:
به نام خدای بهار افرین
زمستان می‌ آید، می‌ ماند و گاهی غوغا می‌ کند. ولی زمستان می‌ رود و باید برود و از دل زمستان، بهاران خجسته می‌ آید
ایزد بخشنده،   مهربان  و دادار توانا، مژده آمدن  نو روز و سال نو را بر دوش باد صبا و بهار گذاشت تا این سپرده  پروردگار و رویاندن جهان را به رسم آغاز آفرینش، به آدمیان،   به پیوستگی و در هر سال نشان دهد.
روز نو می‌ آید  تا رویاندن و روییدن را، آدمیان بیاموزند. بیاموزند روییدن پس از خشکیدن را، سر بر آوردن پس از شکستگی را، نو  شدن و بارآوری پس از سترونی را.
سال نو هنگامی از راه می‌ رسد که میهن مان هنوز  درگیر همه گیری کورونا ویروس است و چه باشکوه است تلاش رزمندگان و دلاوران از خود گذشته و جان بر کف در آوردگاه تندرستی کشور جانان مان؛ که تمام توان خود را برای آراستن سین « سلامت و تندرستی» به سفره رنگین بهار هم میهنان شان به کار بسته اند.
در سال پیش رو خورشیدی، دست در دست هم، دانه‌ های زرین امید را  در  دلهای هم میهنمان و بویژه جوانان این کشور که گنج‌ های این سرزمین روشنایی و نور هستند، بکاریم و گردها و غبارها را از رخسار جوانان مان بزداییم.
  نشان دهیم که می‌ دانیم زمستان است و غوغا کرده است. ولی زمستان می‌ رود و باید برود  و از دل زمستان بهاران خجسته می‌ آید.
امیدواریم با فرارسیدن بهار که نیاکان مان آن را «به آر» نامیده اند؛ با امید، همدلی، یاری، پیوستگی، این بیماری اهریمنی را به زنجیر کشیده و با تندرستی بهین، سال را آغاز و با امید و کار به فرجام نیک برسیم.
  از ایزد دادار، بخشنده و بنده نواز! در سال 1400 خورشیدی، حال خوش و خوب، کامیابی، شادی، تندرستی، سرافرازی و فرخندگی را برای همه گان خواستاریم. مهربان پروردگارا، زادروز بهترین‌‌هایت را، مهربان‌ ترین‌هایت را، بخشنده‌ ترین‌‌هایت را، مانند‌ترین‌ هایت را  به پیامبر مهربانی ها، در این بهار داریم.
ما را امیدوار، شادمان، بالنده‌ تر و کامیاب‌ تر از همیشه گردان، به حق آبروی ایشان!
  پروردگارمهربان، بخشنده و  بنده نواز! در سال ۱۴۰۰ خورشیدی، حال خوش و خوب، کامیابی و شادی و تندرستی و سرافرازی و فرخندگی را برای همه گان و تقدیر و اندازه فرما.
نوروز پیروز، جشن بهار خجسته باد.
محمدرضا هادیان
امانتدار دانشکده توانبخشی