محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1398/10/14 - 09:07

پیام تسلیت هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی

هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی در پیامی شهادت سردار قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی ؛ متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
من المؤمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیه ۖ فمنهم من قضىٰ نحبه ومنهم من ینتظر ۖ وما بدّلوا تبدیلًا ﴿۲۳)
صدق الْله العلي الْعظيْم

رژیم تروریست آمریکا در اقدامی نابخردانه، ناجوانمردانه و بر خلاف عرفهای شناخته شده بین المللی سردار بزرگ اسلام و ایران را همراه با یاران با وفای ایشان در سفر رسمی به عراق به شهادت رساند.
این کشتار بی رحمانه چهره واقعی  و  پیمان شکن ترامپ و دوستان تروریست او را نشان داد که افراد رسمی یک کشور را با پشت پا زدن به پیمان‌های بین المللی در یک سفر شناخته شده بین المللی به شهادت رساندند و بیشرمانه به آن افتخار می‌کنند.  سردار سلیمانی و یاران ایشان که بویژه در یک دهه اخیر، بر علیه تروریست‌های داعشی و اربابان منطقه ای و بین المللی آنها جنگیده بودند، به فوض عظیم و لقای پروردگار حسین  علیه السلام رسیدند.
رژیم جنایتکار ترامپ می‌خواهد  انتقام شکست داعش را با ترور سردار و قهرمان ملی ایرانیان بگیرد.
هر آزاده‌ای از شهادت این سرو قامتان اندوهگین می‌شود.
بر خويش واجب میدانیم که
شهادت این سرباز و شهسوار ایران و اسلام را به دوستان آزادیخواه و مخالفان واقعی تروریست  تسلیت عرض نماییم.
از طرف هیات رئیسه دانشکده توان‌بخشی
محمدرضا هادیان