محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/10/24 - 09:50

چهاردهمین نشست معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی برگزار شد

چهاردهمین نشست معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی روز سه شنبه 18 دی ماه در دفتر این معاونت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه‌شنبه 18 دی‌ 97 در دفتر این معاونت برگزار شد، در ابتدا دکتر شادمهر معاون بین‌الملل در سخنان پیش از دستور به ارائه گزارشی از اقدامات بین‌الملل دانشکده در دو هفته اخیر پرداخت. دکتر شادمهر با اشاره به جلسه اخیر معاونت بین‌الملل دانشگاه از توافقات انجام‌شده برای راه‌اندازی شعبه‌ی دانشگاه در کشور عراق خبر داد و افزود: با توجه به نیازسنجی‌های انجام‌شده و اعلام آمادگی دانشکده برای برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت در این کشور در رشته فیزیوتراپی و فیزیوتراپی ورزشی با توجه به شرایط  بستر بالینی در ابتدا، دوره‌ی کارشناسی ارشد برگزار خواهد شد.
معاون بین الملل دانشکده با اشاره به درخواست دانشگاه عراق گفت: با توجه به درخواست طرف عراقی می توان یک دوره‌ی یک ساله High Diploma بدون پایان‌نامه نیز در سلیمانیه به‌صورت دوره‌ی کوتاه مدت و Certificate Based برگزار کرد. وی در همین راستا از نمایندگان گروه‌های آموزشی خواست با بررسی شرایط برگزاری دوره‌های degree based  یا certificate based  تا پایان دی‌ماه اعلام آمادگی کنند تا گزارش دانشکده در این خصوص به دانشگاه ارسال شود.
دکتر شادمهر در بخشی از سخنانش به ارائه توضیحاتی در خصوص شرایط و نحوه همکاری این دانشکده با دانشگاه لبنان پرداخت و تصریح کرد: با توجه به رشته‌های توانبخشی مشترک هر دو دانشگاه در مقاطع مختلف می‌توان همکاری موثری در زمینه‌های گوناگون مانند برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و یا همکاری به‌صورت Joint Project و Mobility با این دانشگاه داشت. معاون بین‌الملل در ادامه از اعضای شورا خواست تا پس از بررسی وب سایت این دانشگاه و همین‌طور در صورت امکان ارتباط از طریق ایمیل، نحوه‌ی همکاری گروه‌های آموزشی تا روز شنبه 22 دی‌ماه به دفتر معاونت بین‌الملل دانشکده ارسال تا گزارش کلی گروه‌ها به دانشگاه نیز ارسال شود.
دکتر شادمهر با اشاره به دیدار با معاونان بین‌الملل دانشگاه Mahidol تایلند و دانشگاه ورشو و همچنین سفیر این کشور از اشتیاق دو دانشگاه برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
معاون بین‏الملل همچنین یا بیان آمادگی دانشگاه زوریخ سوییس برای برگزاری مدرسه تابستانی مشترک به گروه‌های آموزشی دانشکده پیشنهاد کرد برگزاری دوره های کوتاه مدت برای مخاطب بین الملل با همکاری دانشگاه زوریخ نیز در نظر گرفته شود.
در پایان نشست نیز دکتر دکتر بشردوست در خصوص برگزاری International Research Day دانشکده  گفت: مدت سخنرانی هر فرد 15 دقیقه خواهد بود که پس از تبادل نظر توافق شد که 15 دقیقه پایانی هر یک از ارائه ها پرسش و پاسخ در خصوص مطلب ارائه شده اختصاص داده شود. هدف از برگزاری این روز در وهله‌ی اول گسترش اطلاعات علمی در خصوص فعالیت‌های پژوهشی در دست اجرا در دانشکده‌ی توان‌بخشی توسط دانشجویان  است که در این کنفرانس دانشجویان می‌توانند ایده‌های پژوهشی خود را تحت عنوان Protocol Studies مطرح کرده و پیشنهاد‌های و بازخورد حاضران را دریافت نمایند تا در نهایت بتوانند طرح بهتری ارائه دهند.
شرکت در این روز و ارائه در آن برای تمام دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی الزامی است و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ایرانی نیز می توانند داوطلبانه در این برنامه به زبان انگلیسی شرکت کنند.
دکتر بشردوست از نمایندگان گروه‌ها خواست که از هر گروه آموزشی نیز دست‌کم یکی از اعضای هیئت علمی ارائه‌ای در این روز داشته باشند. وی مهلت ارسال چکیده ارائه را تا پایان بهمن ماه اعلام کرد.
عکاس و خبرنگار: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی