محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/11/19 - 12:10

چهارمین نشست شورای بین‌الملل دانشکده توانبخشی

در نشست شورای بین الملل دانشکده توانبخشی دکتر بشر دوست از برگزاری کلاسهای عملی به صورت حضوری با رعایت دستورالعمل¬های بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، نشست شورای بین الملل دانشکده توانبخشی روز دوشنبه 18 بهمن 1400 با حضور رییس، معاونین دانشکده و اعضای شورا برگزار شد.
در ابتدا نشست دکتر سیامک بشردوست معاون بین الملل دانشکده به ارائه توضیحاتی در خصوص  دستور جلسه مبنی بر ابلاغ دستورالعمل آموزشی و بررسی پیشنهادات در مورد تدریس دانشجویان بین الملل بر اساس شرایط پرداخت و هر یک از اعضای شورا به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند. توضیح اینکه مصوب شد در صورت حضور داشتن دانشجویان در کشور، کلاسهای عملی و کارورزی  به صورت حضوری، کلاس های نظری  با تشخیص استاد به صورت حضوری با رعایت دستورالعمل های بهداشتی یا به صورت مجازی برگزار می شود.
دکتر بشردوست در ادامه درباره ارزشیابی  تدریس اساتید توضیحاتی ارائه کرد و بر ارتقا کیفیت  تدریس و کارآیی بالاتر اساتید تاکید کرد. وی بررسی فرم های نظرسنجی تکمیل شده  دانشجویان در سامانه  نوید کافی ندانشته و  تاکید کرد از نظر مدیران گروه نیز  استفاده می شود.
در پایان نشست معاون بین الملل دانشکده از برگزاری دور جدید سخنرانی ها به زبان انگلیسی خبر داد و  مصوب شد دو نفر از هر گروه آموزشی برای ارائه سخنرانی به زبان انگلیسی معرفی شوند و پس از طی یک دوره از سخنرانی ها با توجه به بازخورد آموزشی و پژوهشیاز طریق ارزشیابی برای ادامه برنامه سخنرانی ها برنامه ریزی مناسب ارائه شود.
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 207986