محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1395/08/16 - 10:08

همزمان با راهپیمایی 13 آبان

کمپین سلامت نوجوانی مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده توانبخشی برگزار شد

دانشجویان مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده توانبخشی، با ارائه خدمات سلامت محور به شرکت کنندگان، در راهپیمایی 13آبان حضور فعال داشتند.

مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده توانبخشی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، کمپین سلامت نوجوانی با شعار نوجوان سالم، جامعه سالم را روز سیزهم آبان ماه ۱۳۹۵، همزمان با روز دانش آموز با هدف افزایش سطح آگاهی دانش آموزان نسبت به برخی معضلات شایع در محدوده سنی نوجوانی، با استقرار دو غرفه و توزیع بروشور، در مسیر راهپیمایی دانش آموزان در خیابان طالقانی مقابل لانه جاسوسی سابق برگزار کرد.
در این کمپین که با استقبال چشمگیری از سوی دانش آموزان و شرکت کنندگان در راهپیمایی مواجه شد، دانشجویان رشته های گفتاردرمانی، شنوایی شناسی و فیزیوتراپی مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده توانبخشی به ارائه توضیحات در خصوص استفاده صحیح از هدفون، تغییرات صدای ناشی از بلوغ، پیشگیری از کایفوز(قوز) پرداختند.
لازم به ذکر است که مراجعین جهت ارائه خدمات توانبخشی بیشتر، به دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارجاع داده شدند.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  روستا