محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1396/12/27 - 15:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1624
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

دکتر هادیان: برنامه ریزی و توسعه از اصلی ترین اجزاء برای ساختارمند کردن فعالیت های آموزشی، آموزشی و پژوهشی در محیط های دانشگاهی است.

گزارش سه ماهه رئیس دانشکده توانبخشی به دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی

رئیس دانشکده توانبخشی در نخستین گزارش سه ماهه خود با اشاره به نقش پیشرو دانشکده توانبخشی در فصل نوین فعالیتهای خود از تشکیل شورای معاونت برنامه ریزی و توسعه و شوراهای تخصصی پژوهشی، بین الملل، فرهنگی و صنعت در این دانشکده خبر داد.

متن این گزارش به شرح زیر است:

 
با سلام و احترام
خوشحالم که این توفیق را دارم که گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط حوزه های محترم معاونین، در طول سه ماه اول پذیرش مسئولیت دانشکده را تقدیم شما اساتید، همکاران و دانشجویان عزیز کنم. سعی خواهم کرد اهم فعالیت ها در واحدهای درون دانشکده ای را بصورت مجزا و مختصر توضیح دهم. در این مدت 6 جلسه هیات رییسه برای سیاست گذاری و تدوین برنامه عملیاتی 4 ساله دانشکده، بررسی اصلاحات ضروری و کوتاه مدت در مجموعه برگزار شد. پیش از شروع گزارش بایستی اعلام کنم که  برای تحقق ماموریت های ابلاغی از طرف مقام محترم ریاست دانشگاه، خوشبختانه با اعتمادی که ایشان به دانشکده نمودند اجازه ایجاد دو معاونت با عنوان  معاونت برنامه ریزی و توسعه و معاونت اجتماعی فرهنگی در دانشکده برای اولین بار صادر کردند. علاوه بر این با توجه به ماموریت های جدید دانشکده در عصر نوین فعالیت ها، ضرورت بسیار جدی برای تعریف مدیر روابط عمومی دانشکده احساس شد تا روند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از ظرفیت های موجود در دانشکده به شکل جدی تر ارایه شود. همچنین جهت مشارکت بیشتر اساتید و بهره گیری از نظرات تخصصی گروه های مختلف  مقرر شد معاونت ها در حوزه های خود  شورای متشکل از اعضا محترم هیئت علمی تشکیل دهند که در این راستا شورای معاونت برنامه ریزی و توسعه، شوراهای تخصصی پژوهشی،شورای بین الملل،شورای فرهنگی و شورای صنعت ایجاد و در این مدت جلسات منظم و دوره ای را برگزار کردند.

 

    معاونت برنامه ریزی و توسعه

در این حوزه هماهنگی برای نشست مشترک با مشاور محترم وزیر در امور توانبخشی (جناب آقای دکتر جغتایی) انجام و دو جلسه برگزار شد و مسائل مهم رشته های توانبخشی کشور و توانمندی های دانشکده در جهت پیشبرد اهداف توانبخشی مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد دانشکده مسئولیت توانبخشی سالمندی و بازنگری کاریکولوم های آموزش رشته های توانبخشی  را برعهده گیرد. همچنین با نماینده انجمن آسیب های اجتماعی ایران مذاکره ای شد و  اولین سمینار در این زمینه در دانشکده برگزار شد که به یاری پروردگار بازخورد مناسبی هم داشت.

رویداد مهم دیگر در این حوزه جلسه با مسئولین بیمارستان ضیائیان جهت راه اندازی بخشهای گفتاردرمانی و کاردرمانی در مرکز جامع تکامل و هماهنگی در خصوص حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکتری تخصصی در بخشهای سالمندی و مرکز جامع تکامل آن بیمارستان است پیرو این جلسات و افتتاح مرکز جامع تکامل و استقبال برای فعالیت های مشترک، دو نفر از اعضای هیئت علمی گروه گفتاردرمانی بصورت هفته ای دو روز در این مرکز شروع به همکاری تخصصی نمودند.

برگزاری نشست مشترک و تشکیل کمیته همفکری با دانشکده توانبخشی شهید بهشتی در خصوص نحوه همکاری و مشارکت در امور آموزشی، پژوهشی، بین الملل، دانشجویی، اجتماعی و فرهنگی یکی دیگر از فعالیت هایی بود که در حوزه توانبخشی شدیدا احساس نیاز می شد بطوریکه که امکان بهره گیری از ظرفیت های متقابل را فراهم آورد. از فعالیت ها دیگر این حوزه، برگزاری جلسه با رییس هیئت مدیره  و مدیرعامل موسسه میراث ماندگار غدیر در خصوص آغاز فعالیت مشترک با دانشکده، تشکیل کمیته توانبخشی سالمندی و بیماریهای مرتبط( دمانس، سکته مغزی، ...)، جلسه با مسئولین بیمارستان روزبه در خصوص حضور اعضای هیات علمی گروه های آموزشی (گفتاردرمانی و کاردرمانی) در آن بیمارستان و همچنین رایزنی با مدیر گروه روانشناسی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، در خصوص همکاری های آموزشی و پژوهشی و هماهنگی، هماهنگی و برگزاری جلسه با هیئت رئیسه دانشکده فن آوری های نوین پزشکی در جهت همکاری های بین دانشکده ای می باشد.

معاونت مالی اداری
این معاونت تلاش مستمری در حوزه های مختلف  دانشکده ، با توجه به اهداف جدی و برنامه ریزی شده  داشته است. سازماندهی و برنامه ریزی برای پاسخگویی به فضاهای مورد نیاز در راستای ماموریت های دانشکده، فراهم کردن تجهیزات نوین کلینیک بینایی سنجی،   دستگاه FEES برای گروه گفتادرمانی،طراحی و تهیه فرم عملکرد بر اساس خود اظهاری  در حوزه کارشناسان برای ارزشیابی و بازخورد جهت ایجاد سیستم عادلانه پرداخت ها و تشویق ها از جمله فعالیت های انجام شده در این معاونت می باشد.

 معاونت آموزشی
در حوزه معاونت آموزشی خط مشی جدید در فرآیند دفاع پروپوزال و پایان نامه  بر اساس دستور العمل جامع پایان نامه تدوین شد. با توجه به شرایط دانشکده و گروه های مختلف احساس نیاز شد که امتیازات فعالیت های آموزشی در سیستم شعاع متناسب با شرایط اعضای هیئت علمی بازنگری و همسو با فعالیت های اعضای هیئت علمی با همکاری معاونت محترم آموزشی دانشکده و دانشگاه انطباق یافت. یکی از ارزشمندترین فعالیت ها در حوزه آموزشی طراحی سیستم لاگ بوک جهت دانشجویان دکترای تخصصی در سیستم سیپاد است که طراحی و اجرا خواهد شد. همچنین کمیته ای در جهت مجازی سازی و یادگیری ترکیبی تشکیل شد تا راهکار های عملیاتی برای اجرای این امر را بررسی و تعیین کنند.

  معاونت پژوهشی
یکی از مهمترین نیاز های نبود ارتباط با صنعت در حوزه تجهیزات توانبخشی است که به دنبال آن دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تشکیل و پیش‌نویس برنامه عملیاتی 4 ساله آن  در حال تدوین شده است.

با توجه به ظرفیت های خوب دانشکده آمادگی  خود را برای پذیرش داوطلبان پسا دکتری از داخل و خارج از کشور اعلام و مقدمات جذب اولین داوطلب فراهم شده است. همچنین در این حوزه سیستم‌های اطلاعاتی و جست و جوی کتابخانه به روز رسانی شد  و سیستم کتابخانه از نیمه‌دستی به دیجیتالی ارتقا یافت.

معاونت بین الملل

در حوزه بین الملل  سمینار MDT با دعوت از فیزیوتراپیست  Romain Auclair از کشور فرانسه برگزار شد که بازخورد مناسب و خوبی در بین اساتید و دانشجویان داشت. در حال حاضر هم با  دکتر Thorsten Fischer از کشور آلمان جهت برگزاری کارگاه FDM  هماهنگی های انجام شده که به یاری خداوند در ماه اردیبشهت برگزار خواهد شد. در ادامه فعالیت های حوزه ی  بین الملل از پروفسور Nitsche از کشور آلمان جهت برگزاری کارگاه tDCS دعوت شد که بعد از نوروز 97 اجرایی خواهد شد. با دکتر شفیع زاده از دانشگاه  Sheffield Hallam جهت همکاری های آتی ملاقاتی برگزار و راهکارهای کارهای مشترک بررسی شد. همچنین برپایی غرفه در روزهای بین الملل دانشگاه در محل موزه علوم پزشکی ،بررسی توانمندیهای دانشکده در خصوص همکاری با دانشگاه  Semmelweis مجارستان و دانشگاه های تاجیکستان از سایر فعالیت های انجام شده در حوزه بین الملل بود.

  معاونت دانشجویی
درامور دانشجویی نیز فعالیت های زیر در این سه ماه انجام شد. برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشکده ، برگزاری جشنواره هنری – ادبی دانشجویی در دانشکده ، برگزاری مراسم روپوش سفید ها ویژه دانشجویان وروردی 95، برگزاری جشنواره نوروزی ترنج و پاسداشت آیین سنتی نوروز و هفت سین، ترغیب و تشویق دانشجویان درخصوص ارائه خدمات توانبخشی به هموطنان زلزله زده کرمانشاه و تشکیل کمپین نوعدوستی، هماهنگی و گفتگوی حضوری با معاون دانشجویی دانشگاه در خصوص همکاری های لازم،پیگیری راه اندازی  سیستم توزیع غذا نیز از سایر اقدامات انجام شده در این حوزه می باشد.

 معاونت اجتماعی- فرهنگی
حوزه اجتماعی فرهنگی یک روند نوآورانه در دانشکده و دانشگاه می باشد که در این مدت سعی شد با نگاهی نو و تعریف فعالیت ها بتوان از پتانسیل این بخش نیز در کمک به پیشبرد اهداف دانشکده استفاده بهینه ای کرد.  برنامه ریزی جدی برای جلب همکاری و مشارکت فارغ التحصیلان دانشکده شاغل در داخل و خارج از کشور و نیز خیرین به عمل آمده است.
همچنین برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان در دهه ی فجر انتقلاب اسلامی و نمایشگاه جشنواره فرهنگی فرزندان کارکنان، محوطه سازی حیاط دانشکده به مناسبت دهه ی فجر ، برگزاری اردوی طبیعت گردی برای همکاران دانشکده  به منظور ایجاد فضای نشاط انگیز و همدلی در دانشکده،  برگزاری مراسم  گرامیداشت میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن ،مولودی خوانی و  قرائت حدیث شریف کساء از اهم فعالیت های صورت گرفته در این حوزه بود همچنین به منظور انس با قران برگزاری برنامه حفظ یکی از سوره های  واقعه و الرحمن و نیز ارایه برداشت و تفسیر از این سوره ها به منظور تدقیق در معانی قران و  اهدائ جایزه به حافظان از سایر فعالیت های این بخش بود.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 75443
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا