محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1394/09/17 - 16:22

اطلاعیه شماره 8 دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور

داوطلبین ساکن تهران و کرج موظف به تامین بیماران دروس اندودانتیکس، دندانپزشکی ترمیمی و پروتزهای دندانی در مرحله کلینیک، سومین آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر مجید صاحبی مدیر برگزار کننده سومین آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور، گفت: با توجه به تعطیلی دانشکده در زمان برگزاری آزمون و کمبود بیماران، داوطلبین ساکن استان تهران و کرج موظف به تامین بیمار برای دروس اندودانتیکس، دندانپزشکی ترمیمی و پروتزهای دندانی در هفته اول دی 94، هستند.
دکتر صاحبی افزود: شرایط بیمار در مرحله کلینیک آزمون ملی برای درس اندودانتیکس، دندان ترجیحاً تک کانال، دندانپزشکی ترمیمی درمان با آمالگام و کامپوزیت، پروتزهای دندانی بیمار با دندان روت کانال شده و آماده جهت ساخت Post مد نظر است.
در ادامه مدیر برگزار کننده آزمون بیان کرد، داوطلبان می بایست هفته اول دی ماه 94 بیماران منتخب را به بخش های مربوطه معرفی کنند تا توسط اساتید شرایط دندانی بیمار برای برگزاری آزمون مورد تایید قرار گیرد و در غیر این صورت بیمار دیگری با شرایط مناسب انتخاب شود.
توضیح اینکه در اطلاعیه بعدی تاریخ و زمان دقیق معرفی بیمار به بخش های اندودانتیکس، دندانپزشکی ترمیمی و پروتزهای دندانی اعلام می شود./ق
 لیست اسامی داوطلبان ساکن تهران و کرج

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی