محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1396/12/20 - 17:11

بازدید روسای دانشگاه آلتین باش کشور ترکیه از دانشکده دندانپزشکی

دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، گواهی نامه Visiting Prof را به پروفسور هیکی سونای Prof. Dr. Hakki Sunay رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلتین باش و متخصص اندودانتیکس آن دانشکده، اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، رئیس دانشگاه آلتین باش ALTINBAS، رئیس دانشکده دندانپزشکی و رئیس دانشکده داروسازی با هیئت همراه روز سه شنبه 15 اسفند 96 پس از بازدید مرکز قلب تهران به دانشکده دندانپزشکی آمدند و از اکثر گروه های دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین از کارگاه مشترک گروه اندودانتیکس دانشکده های دندانپزشکی ایران که در آموزشکده پروتزهای دندانی در حال برگزاری بود بازدید کردند.
در نشست هیات بازدید کننده با دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر محمد حسین نکوفر مدیر روابط بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر کاظم آشفته مدیر گروه اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده و رابطین بین الملل، پروفسور هیکی سونای Prof. Dr. Hakki Sunay رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلتین باش و متخصص اندودانتیکس به عنوان استاد مدعو Visiting Prof دانشکده دندانپزشکی منصوب شد و همچنین دکتر رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی و پروفسور هیکی سونای تفاهم نامه مربوطه را امضا کردند.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی,گروه خبری RSS