محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1394/09/26 - 14:35

اطلاعیه شماره 9 دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور

برگزاری مرحله کلینیک سومین آزمون ملی در دانشکده دندانپزشکی

داوطلبان رشته دندانپزشکی ترمیمی در مرحله کلینیک سومین آزمون ملی، چهارشنبه 2 دی 94 موظف به معرفی بیمار به دبیر مربوطه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی: مدیر برگزار کننده سومین آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی،زمان معرفی بیمار، داوطلبان دندانپزشکی ترمیمی را در مرحله کلینیک، چهارشنبه 25 آذر 94 اعلام شد.
دکتر مجید صاحبی گفت: داوطلبان ساکن تهران و حومه مطابق هشتمین اطلاعیه دانشکده دندانپزشکی، موظف به تامین بیمار و معرفی به بخش های پروتزهای دندانی، دندانپزشکی ترمیمی و اندودانتیکس هستند.
وی افزود: نامبردگان باید چهارشنبه دوم دی ماه 94  همراه بیمار خود برای مرحله کلینیک آزمون دندانپزشکی ترمیمی به دبیر برگزار کننده، دکتر آرامی مراجعه کنند.
شرایط بیمار در مرحله کلینیک آزمون ملی برای درس اندودانتیکس، دندان ترجیحاً تک کانال، دندانپزشکی ترمیمی درمان با آمالگام و کامپوزیت، پروتزهای دندانی بیمار با دندان روت کانال شده و آماده جهت ساخت Post مد نظر است./ق

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی