محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1397/03/19 - 09:45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارشناس دفتر معاونت بین الملل دانشگاه، جلسه معرفی و آشنایی با برنامه Cotutelle PhD را با حضور اعضا هیات علمی و دانشجویان PhD در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، جلسه معرفی و آشنایی با برنامه Cotutelle PhD با حضور اعضا هیات علمی و دانشجویان PhD و به سخنرانی کارشناس دفتر معاونت بین الملل دانشگاه، شنبه 19 خرداد 97، از ساعت 11 تا 12:30 در آمفی تئاتر 60 نفره، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد.
در این برنامه نامزدهای دکتری در 2 دانشگاه شرکت کننده در Cotutelle  ثبت نام می کند که نیمی از دوره تحصیلی خود را در یکی از دانشگاهها و نیمه دیگر رادر دانشگاه دیگر می گذرانند این دوران توسط ناظرین هر دانشگاه نظارت می شود تا شرکت کنندگان بتوانند این برنامه را با موفقیت به پایان برسانند.
بعد از اتمام و تکمیل این دوره دانشجویان مقطع دکتری از هر دو دانشگاه، فارغ التحصیل خواهند شد و در نهایت از هر دو دانشگاه مدرک دریافت می کنند.

خبر و عکس: فاطمه زمانی

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی