محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1396/12/20 - 16:38

دومین جلسه رابطین بین الملل گروه های آموزشی با معاون بین الملل دانشکده

دکتر درخشان، از حوزه معاونت بین الملل دانشگاه به تشریح شاخص های مختلف وضعیت دانشکده و مقایسه آن با سایر دانشکده های منطقه و جهان پرداختند که مورد استقبال رابطین بین الملل گروه های آموزشی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دومین جلسه رابطین بین الملل گروه های آموزشی با معاون بین الملل دانشکده، دکتر پویان امینی شکیب و مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمد خامی یکشنبه ۶ اسفند 96 در اتاق شورای گروه پروتزهای دندانی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه معاون بین الملل دانشکده، به ارائه برنامه ۴ ساله در حوزه بین الملل پرداخت و سپس تبادل نظر در مورد ابعاد مختلف این برنامه صورت گرفت.
در ادامه، دکتر درخشان دکترای کتابداری، از حوزه معاونت بین الملل دانشگاه به تشریح شاخص های مختلف وضعیت دانشکده و مقایسه آن با سایر دانشکده های منطقه و جهان پرداختند که مورد استقبال رابطین بین الملل گروه های آموزشی قرار گرفت.
این جلسه با تقدیر و تشکر از دکتر درخشان و بحث و تبادل نظر در مورد سخنرانی ایشان به پایان رسید.
خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی