محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1396/11/11 - 21:29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست صمیمانه هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی با اعضای هیئت علمی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی

نشست صمیمانه هيئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی با اعضاي هيئت علمی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، روز سه‌شنبه 10 بهمن 96 در گروه سلامت دهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر یزدانی، مدیرگروه با نمایش اسلایدهای مربوطه گزارشی از روند کارهای صورت گرفته و برنامه‌های گروه سلامت دهان برای دوره‌های مختلف خدمت حاضران ارائه داد.
پس از آن دکتر جعفری، دکتر خامی، دکتر محبی، دکتر حصاری و سایر استادان در مورد برنامه‌های علمی گروه مطالبی را بیان کردند و حضور اعضاي هيئت رئیسه را در گروه خود به فال نیک گرفته و از این نشست استقبال کردند.
اعضاء هيئت رئیسه نیز در مورد مسائل دانشجویان و آموزش و پژوهش و فعالیت‌های دانشجویی آنها مطالبی را توضیح دادند.
خبر و عکس: فاطمه زماني

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی