محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

• تاریخ انتشار : 1394/09/26 - 15:02

گفتگو با دبیر اجرایی یازدهمین کنگره شعبه ایرانی سازمان جهانی تحقیقات دندانپزشکی

به گفته دکتر رضا مسائلی انتشار مقالات مورد تائید در ژورنال جهانی JDRاز مهمترین نکات قابل توجه است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده یازدهمین کنگره شعبه ایرانی سازمان جهانی تحقیقات دندانپزشکی Iranin Division of IADR International Association for Dental Research به زبان انگلیسی 2و 3 دی ماه 94 مصادف با 23 و 24 دسامبر 2015 میلادی برگزار خواهد شد.
دکتر محمد رضا خامی رئیس کنگره، دکتر تبسم هوشمند دبیر علمی، دکتر سیمین زهرا محبی دبیر امور بین المللی و  دکتر مسائلی دبیر اجرایی این کنگره هستند که با مشارکت معاونت بین الملل دانشگاه، پژوهشکده علوم و تحقیقات دندانپزشکی، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین جمعی از اساتید و کارشناسان بین الملل برگزار می شود.
به این منظور دکتر رضا مسائلی دبیر اجرایی کنگره گفت: انجمن جهانی تحقیقات دندانپزشکی IADR به عنوان اصلی ترین انجمن تحقیقات دندانپزشکی دنیاست که شاخه ایرانی یازدهمین کنگره منطقه را برگزار می کند. درکنار این کنگره، سمپوزیوم علمی با محتوی بررسی سیستم های بهداشتی ارائه خدمات سلامت دهان و دندان، در کشورهای با تجربه و سوابق موفق علمی برگزار خواهد شد.
دکتر مسائلی در مورد مراسم افتتاحیه گفت: کنگره جهارشنبه دوم دیماه 94 ساعت 8:30 صبح  با مراسم افتتاحیه در آمفی تئاتر 90 نفره دانشکده با حضور پروفسور مورتوما از فنلاند، پروفسور محرم زاده از انگلستان، پروفسور مروا از ترکیه، پروفسور طیبی از آمریکا، پروفسور مورنیچ از نیجریه و همچنین روسا، اساتید، دانشجویان تخصصی و... دانشکده های دندانپزشکی کشور آغاز می شود.
وی اظهار داشت: مهمانان خارجی نیز از کشور های آمریکا، کانادا، فنلاند، انگلستان، نیجریه، ترکیه، در یازدهمین کنگره شعبه ایرانی سازمان جهانی تحقیقات دندانپزشکی حضور خواهند داشت.
در ادامه دبیر اجرایی افزود: تعداد 95 مقاله تائید، 45 مقاله به صورت پوستر و سایر مفالات به صورت سخنرانی علمی به زبان انگلیسی است. سخنرانی ها، پانل ها و... مطابق قوانین کنگره های IADR تنظیم شده است./ق
خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی
  • گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی