محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

• تاریخ انتشار : 1398/09/16 - 11:42

جلسه آذرماه هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی برگزار شد

در جلسه هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی، از خدمات دکتر فاطمه نجات بخش در دوران تصدی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، جلسه هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی، روز دوشنبه 11 آذرماه 98 با حضور دکتر رضایی زاده رئیس دانشکده و اعضای هیأت رئیسه در ساختمان احمدیه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، اعضای هیأت رئیسه دانشکده پیرامون روند فعالیت های دانشکده و چالش های موجود به گفتگو نشستند.

تغییر در چیدمان فضاهای آموزشی، ارتقاء و نوسازی سیستم های کامپیوتری، تجهیز کتابخانه و فضاهای آموزشی، ساماندهی تجهیزات غیرقابل استفاده در سلامتکده ها، و روند استقرار سیستم کارت زنی دانشجویان از مباحثی بود که مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه جلسه، از خدمات و زحمات دکتر نجات بخش در دوران تصدی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده تقدیر شد.

دکتر زرگران، معاون بین الملل دانشکده در ادامه جلسه، پیرامون کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام که در روزهای 5 تا 8 آذرماه در دانشکده طب ایرانی برگزار شد، توضیحاتی ارائه کرد.

دبیرعلمی دومین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام ضمن قدردانی از تلاش همدلانه و شبانه روزی کارمندان و دانشجویان دانشکده در طول برگزاری کنگره، بیان کرد: دومین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام بهترین فرصت برای برقراری همکاری و تعامل بین المللی با استادان و پژوهشگران برجسته حوزه تاریخ پزشکی را فراهم کرد و برگزاری کنگره ای در این ابعاد، در تمامی سال های گذشته در دانشکده بی سابقه بوده است.

دکتر زرگران در ادامه با بیان این مطلب که این میزان همکاری غیرتمندانه و دلسوزانه کارمندان و دانشجویان دانشکده در سازماندهی و اجرای این مراسم بزرگ، دور از انتظار و نیازمند قدردانی بسیار است، افزود: این کنگره خوشبختانه سرآغاز همکاری های بسیار ارزشمند و منجر به برقراری توافقاتی در حوزه های پژوهشی و آموزشی با بزرگان تاریخ پزشکی از کشورهای مختلف شد.

در پایان این جلسه، دکتر رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی نیز برگزاری دومین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام را اتفاقی بزرگ و ارزشمند خواند و مشارکت دلسوزانه و خستگی ناپذیر کارمندان و دانشجویان در برگزاری این کنگره را مایه مباهات دانشکده دانست.

خبرنگار: خاطره فهیمی

عکاس: اشکان نورکامی