محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

  • تاریخ انتشار : 1400/11/09 - 08:22
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 319
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عبارت طب ایرانی (Persian Medicine) در سرعنوان‌های موضوعی پزشکی (MeSH) وارد شد

مشاور امور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از وارد شدن عبارت طب ایرانی (Persian Medicine) در سرعنوان‌های موضوعی پزشکی (MeSH)به عنوان یک دستاورد مهم بین المللی در تثبیت جهانی این طب خبر داد.

عبارت طب ایرانی (Persian Medicine) در سرعنوان‌های موضوعی پزشکی (MeSH) وارد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران، مشاور امور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این خبر افزود: دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از ۲ سال قبل تلاش خود برای افزودن طب ایرانی به سرعنوان‌ های موضوعی پزشکی را آغاز کرد. مکاتبات لازم توسط پژوهشگران این حوزه، هدایت و ارسال مستندات لازم، آغاز و پیگیری شد و سرانجام این فرآیند به وارد شدن عبارت طب ایرانی در این درختواره دانش پزشکی در سال ۲۰۲۲ منجر شد.
دکتر زرگران همچنین این دستاورد را گامی مهم در راستای تثبیت طب ایرانی به عنوان شاخه‌ای از دانش پزشکی در عرصه بین الملل دانست که به لحاظ هویتی نیز در مقابل معارضین این نام در کشورهای دیگر، گامی بزرگ در بین المللی سازی طب ایرانی و کد شدن مقالات این حوزه با کلیدواژه طب ایرانی به شمار می‌رود و از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است.
وی همچنین بر روند موفق و رو به جلوی اقدامات حوزه بین الملل در مورد طب ایرانی تأکید کرد و فضای بین المللی برای طب ایرانی را دارای اقبال بسیار خوبی دانست.
مشاور امور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از همکاری‌ های گسترده با سازمان جهانی بهداشت و اقبال بسیاری از کشورها در همکاری‌ های آموزشی و پژوهشی این حوزه خبر داد و بر لزوم عزم و اراده ملی برای بهره برداری حداکثری از ظرفیت‌ های طب ایرانی در راستای مرجعیت علمی کشور در این حوزه و ارائه بهتر خدمات درمانی و دارویی بر پایه این دانش بومی و ملی تأکید کرد و افزود: در فضای دولت جدید مسیر برای رفع موانع استفاده از طب ایرانی بسیار هموارتر از گذشته شده است.
توضیح اینکه، سرعنوان‌ های موضوعی پزشکی به عنوان مرجع طبقه بندی درختی و الفبایی دانش پزشکی دارای اعتبار جهانی است و تمامی شاخه‌ های دانش پزشکی در آن به صورت نمودار درختی قرار گرفته است و به عنوان ابزاری مهم برای ایجاد زبان مشترک در نمایه سازی مقالات و مستندات علمی استفاده می‌شود.

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 206477
کلمات کلیدی
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *