محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

• تاریخ انتشار : 1401/04/05 - 14:38

معاون درمان دانشگاه از دانشکده طب ایرانی بازدید کرد

دکتر سعید ناطقی گفت: معاونت درمان در راستای گسترش خدمات درمانی طب ایرانی منطقی و آزموده، آماده حمایت و همراهی است.

بازدید معاون درمان دانشگاه از دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه به همراه دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، و دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی معاونت درمان، شنبه 4 تیر 1401، از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند.
در ابتدای این دیدار، دکتر ناطقی و هیأت همراه از بخش های مختلف سلامتکده احمدیه، فضاهای درمانی و داروخانه دیدار کردند و پس از آن، جلسه مشترکی با حضور دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی داشتند.
دکتر رحیمی در ابتدای این جلسه، با بیان این مطلب که طب ایرانی ریشه در فرهنگ و باورهای مردم ما دارد، گفت: اقبال جامعه به این مکتب طبی و تمایل مردم به دریافت خدمات در این حیطه بسیار زیاد است و هدف اصلی از ورود طب ایرانی به نظام آکادمیک، ایجاد بستری آزموده و منطقی برای ارائه خدمات طب ایرانی به جامعه بوده است.
رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افزود: دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود قدمت کوتاه ۱۵ ساله و تعداد محدود هیأت علمی، خوشبختانه دستاوردهای خوب و قابل توجهی در حیطه آموزش، پژوهش و درمان داشته است.
در ادامه جلسه، دکتر ناطقی با بیان این مطلب که اقبال مردم به طب سنتی زیاد است و باید به این اقبال توجه شود، افزود: ایجاد بستر مناسب در این حوزه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. معاونت درمان آمادگی حمایت و همراهی برای گسترش خدمات درمانی طب ایرانی منطقی و آزموده شده را دارد.
معاون درمان دانشگاه در ادامه از اهمیت فضای مجازی و استفاده از ظرفیت های موجود در این فضا برای معرفی طب ایرانی به مردم سخن گفت و تولید محتوای مناسب و در عین حال متناسب با سطح دانش مردم را در معرفی طب ایرانی آکادمیک بسیار مؤثر دانست.
دکتر گنجعلی خان و دکتر رسولی نیز که در این بازدید دکتر ناطقی را همراهی می کردند درخصوص ضوابط و مقررات سلامتکده های طب ایرانی و لزوم توجه به مداخلات طب ایرانی نکاتی را بیان کردند.
دکتر فاطمه نجات بخش، مسئول فنی سلامتکده احمدیه نیز درخصوص ظرفیت های طب ایرانی و مشکلات و محدودیت های موجود سخن گفت.

• گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
خاطره  فهیمی