محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

• تاریخ انتشار : 1399/04/28 - 14:21

نشست هیئت رئیسه دانشکده طب ایرانی برگزار شد

جلسه هیئت رئیسه دانشکده طب ایرانی با حضور اعضای شورای فرهنگی و شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده برگزار شد.

جلسه هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، اعضای شورای فرهنگی و شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده طب ایرانی با اعضای هیئت رئیسه دانشکده، روز دوشنبه 23 تیرماه 99 در ساختمان احمدیه دانشکده نشستی مشترک داشتند.

در ابتدای این نشست، اعضای شورای فرهنگی دانشکده برگزاری جلسات آموزشی آن لاین توسط اعضای هیأت علمی دانشکده و ارائه مباحثی پیرامون اصلاح سبک زندگی و تدابیر حفظ سلامتی و آرامش در دوران مواجهه با بحران کرونا، برای کارمندان دانشکده را پیشنهاد کردند.

در این نشست همچنین ارائه گزارش عملکرد فرهنگی دانشکده، اتخاذ تمهیداتی برای بالابردن مشارکت همکاران در نماز جماعت دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی و تهیه بسته های فرهنگی- بهداشتی برای کارکنان، و برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه جلسه، دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزش دانشکده گزارشی از فعالیت های آموزشی دانشکده ارائه کرد.

برگزاری کلاس های مجازی، بارگذاری دروس، اعمال اصلاحات با توجه به نظرسنجی ها، ارزشیابی استادان، چگونگی برگزاری امتحانات پایان ترم به دو شیوه شفاهی و کتبی در سامانه آزمون الکترونیکی دانشگاه، تقویم آموزشی دانشکده، و چگونگی برگزاری آزمون جامع مباحثی بود که دکتر شیربیگی مطرح کرد.

در ادامه، اعضای هیئت رئیسه دانشکده در مورد همکاری های مشترک با مراکز تحقیقاتی دانشگاه، شیوه جدید تخصیص اضافه کار کارمندان و تعطیلات تابستانه دانشکده به گفتگو نشستند.

در پایان، اشکان نورکامی کارشناس روابط عمومی و ادمین صفحه اینستاگرام دانشکده، در مورد راه اندازی صفحه اینستاگرام دانشکده و اهمیت و جایگاه فضای مجازی در معرفی فعالیت های دانشکده، توضیحاتی ارائه کرد و مشارکت فعال اعضای هیأت رئیسه و هیأت علمی در تولید محتوا برای این صفحه را خواستار شد.

• گروه خبری : دانشکده طب ایرانی,گروه خبری RSS
خاطره  فهیمی