محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

• تاریخ انتشار : 1396/09/25 - 14:00

پزشک ایرانی نایب رییس فدراسیون جهانی طب سوزنی شد

دکتر امیرهومن کاظمی در انتخابات هیأت رییسه و مجمع عمومی فدراسیون جهانی طب سوزنی به عنوان نایب رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نهمین مجمع عمومی فدراسیون جهانی طب سوزنی با حضور اساتید و متخصصان طب سوزنی بیش از شصت کشور و همچنین مدیرکل طب سنتی دفتر طب سنتی سازمان جهانی بهداشت، هفته گذشته طی دو روز در شهر پکن برگزار شد و با معرفی اعضاء جدید هیأت رییسه و برنامه های پنج ساله توسعه علمی طب سوزنی در جهان به کار خود پایان داد.
دکتر جانگ جی مدیرکل دفتر طب سنتی سازمان جهانی بهداشت در مراسم افتتاحیه سی امین کنگره جهانی طب سوزنی و نهمین مجمع عمومی این فدراسیون، اظهار امیدواری کرد طب های سنتی و مکمل  در همه کشورها بیش از پیش توسعه علمی پیدا کرده و در کنار طب رایج به بیماران ارائه شود.
وی ایجاد طب تلفیقی به منظور ارتقاء خدمات درمانی و سلامت مردم را سیاست سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد.
در این نشست دکتر امیرهومن کاظمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و جوان ترین عضو هیأت رییسه پیشین فدراسیون جهانی طب سوزنی، توانست با کسب آرای لازم در انتخابات مجمع عمومی به عنوان یکی از نایب رییسان این فدراسیون برگزیده شود.
فدراسیون جهانی طب سوزنی 30 سال پیش درهمکاری با سازمان جهانی بهداشت تأسیس شده است و در حال حاضر 215 مرکز تخصصی طب سوزنی از بیش از 60 کشور دنیا عضو آن هستند.
اين فدراسيون بزرگترين و مهمترين سازمان طب سوزني در دنياست و همه فعاليتهاي مهم جهاني طب سوزني را مديريت ميكند، امروزه بزرگترين متخصصان و روساي دانشكده ها و مراكز تحقيقاتي  ٦٠ كشور عضو اين سازمان جهاني هستند.
توضیح اینکه دکتر امیرهومن کاظمی معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد دانشگاه طب سنتی پکن، چندی پیش نیز به عنوان یکی از معاونین دبیرکل انجمن تخصصی تکنیک های کم تهاجمی طب سوزنی کشور چین انتخاب شد.

• گروه خبری : دانشکده طب ایرانی,گروه خبری RSS
خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی

محمدی