• تاریخ انتشار : 1395/03/18 - 12:54

به منظور بررسی روش های همکاری انجام گرفت

اولین نشست مشترک دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با مرکز تحقیقات استئوپروز برگزار شد

اولین نشست به منظور مشاركت دانشكده علوم تغذيه و رژيم شناسي با مرکز تحقیقات استئوپروز برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی این نشست روز دوشنبه 17 خرداد 95، با حضور دکتر سیاسی رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، معاونین پژوهشی، آموزشی، بین الملل و اداری و مالی، دکتر آرش حسین نژاد مسئول مرکز تحقیقات استئوپروز، جمعی از اعضای هیات علمی و مدیر گروه های دانشکده در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.
این نشست به منظور مشاركت دانشكده علوم تغذيه و رژيم شناسي با مرکز تحقیقات استئوپروز - پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران جهت هم فکری و نیاز سنجی موضوعات پژوهشی و همکاری های گسترده تر در جهت اشاعه علم و دانش تغذیه جامعه برگزار گردید.
در این جلسه در مورد دیدگاه های مشترک علمی، پژوهشی و همکاری های بین دانشکده و مرکز فوق بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد تفاهم نامه هایی بین دانشکده و مرکز و در قسمت جز بین مرکز و گروه های دانشکده در راستای گسترش علم و دانش تغذیه و ارتباط ان با استئوپروز منعقد گردد./ق

عکس و خبر: سحر زاهدی

• گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی