• تاریخ انتشار : 1394/12/16 - 12:29

ورود دانشجویان جدید دکتری تخصصی به دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی

معارفه دانشجویان دوره دکتری علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در سالن شورا دانشکده با حضور ریاست، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی جلسه معارفه دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95 روز شنبه 15 اسفند در سالن شورا دانشکده با حضور مدعوین برگزار شد. در این مراسم ابتدا ریاست دانشکده به معرفی خویش و خوشامدگویی به دانشجویان پرداخت ، در ادامه اعضای هیئت‌علمی، کارکنان دانشکده و دانشجویان جدید الورود به معرفی خود پرداختند و زمینه‌های کاری و تخصصی خود را عنوان نمودند. سپس گروه‌های علمی دانشکده توسط اعضا و هیئت علمی معرفی شدند. در ادامه شمه‌ای از فضای حال و آینده تحصیلی و علمی در تغذیه بررسی شد؛ و در پایان هدایایی به دانشجویان جدیدالورود ارائه شد.
خبرنگار و عکاس: محمد امین طویر سیاری

• گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی