محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

• تاریخ انتشار : 1401/07/17 - 13:49

آغاز فرآیند ثبت نام حضوری نودانشجویان در دانشکده پیراپزشکی

فرآیند ثبت نام حضوری نودانشجویان سال تحصیلی ۰۲_۱۴۰۱ آغاز شد و تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، فرآیند ثبت نام حضوری نودانشجویان سال تحصیلی ۰۲_۱۴۰۱ از روز شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ آغاز شد و تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.
پذیرفته شدگان کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ پس از گذراندن مراحل ثبت نام الکترونیکی با حضور در ساختمان شماره ۳ دانشکده پیراپزشکی ضمن سپری کردن مراحل ثبت نام حضوری خود با ساختار آموزشی دانشکده نیز آشنا شدند.
دکتر ناهید عین الهی معاون آموزشی دانشکده در این باره گفت: با تدابیر صورت گرفته بخش اصلی ثبت نام نودانشجویان به صورت الکترونیکی انجام و مدارک لازم برای معاونت آموزشی دانشکده ارسال شد.
از امروز نیز نودانشجویان عزیز به صورت تدریجی در محل اداره آموزش دانشکده پیراپزشکی حضور پیدا کردند تا درکنار ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز با محیط آموزشی دانشکده آشنا شوند.
انتخاب واحد، آشنایی با کارشناسان آموزش رشته های مختلف و تحویل مدارک مرتبط با تعهد محضری و معافیت تحصیلی از جمله اقداماتی است که دانشجویان در فرآیند ثبت نام حضوری انجام می‌دهند. ضمنا کلاس های دانشجویان وردی جدید نیز به صورت حضوری برگزار می‌شود.

• گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی
محمد معین افشاری