محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

• تاریخ انتشار : 1399/06/29 - 09:16

برگزاری جلسه کمیته دفتر توسعه آموزش دانشجویی دانشکده پیراپزشکی

جلسه کمیته دفتر توسعه آموزش دانشجویی دانشکده پیراپزشکی به منظور بررسی برنامه های ترم جدید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، این جلسه با حضور دکتر فریبا نباتچیان معاون آموزشی، دکتر ناهید عین الهی مشاور اجرایی، دکتر یوسف عرفانی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر لیلا شاهمرادی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده و محمدجواد وادی زاده دبیر دانشجویی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه وادی زاده به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته پرداخت.
تهیه کلیپ و برگزاری وبینار با موضوعات پاندمی همچون کرونا، تهیه کلیپ برای آشنایی بیشتر دانشجویان با دفتر توسعه آموزش دانشجویی دانشکده، تهیه کلیپ برای آشنایی با طرح منتورینگ، تشویق دانشجویان به همکاری با مرکز پژوهش‌های دانشجویی برای انجام فعالیت‌های پژوهشی، دعوت از دانشجویان برای همکاری بیشتر با طرح منتورینگ و ارائه گزارش‌های منظم به دبیر منتورینگ از موضوعات موردبررسی در این جلسه بود.

• گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی
الهام  حق شناس