محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

• تاریخ انتشار : 1395/02/07 - 08:34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سخنرانی دکتر چوبینه از مجموعه سخنرانی‌های ادواری اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی

عوامل ایجادکننده ناباروری، انواع روش های کمک باروری و نحوه تعیین جنسیت فرزند از مباحث مطرح شده در سخنرانی دکتر چوبینه با موضوع روش های کمک باروری بود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، سخنرانی دکتر حمید چوبینه عضو هیات علمی این دانشکده در اولین سخنرانی از مجموعه سخنرانی ادواری اعضای هیات علمی با موضوع روش‌های کمک باروری با حضور اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان روز چهارشنبه اول اردیبهشت 95 برگزار شد.
دکتر چوبینه ابتدا به بیان تاریخچه ناباروری در دنیا و ایران پرداخت. سپس در مورد شیوع ناباروری در ایران و جهان مطالبی را عنوان کرد و گفت: آمار در جهان حدود 10 تا 12 درصد زوجین است و این آمار در ایران 20 تا 21 درصد زوجین را دربرمی گیرد.
عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی در خصوص عوامل ایجادکننده ناباروری گفت: ناباروری با عوامل ارثی و ژنتیکی و یا با عوامل محیطی ایجاد می‌شود. امروز برای درمان ناباروری در دنیا بعد از رفع مشکلات آناتومیکال دستگاه تناسلی و اصلاح سبک زندگی از روش‌هایی مانند IVF، IUI و ICSI استفاده می‌شود.
در این سخنرانی روش‌های مذکور، تفاوت آن‌ها با یکدیگر و روش‌هایی ازجمله ZIPT و GIFT و تکنیک PGD(تشخیص ژنتیکی قبل از لانه گزینی) که برای جلوگیری از بروز اختلالات ژنتیکی و کروموزومی در فرزندان است، بیان شد. امکان انتخاب جنسیت با استفاده از PGD نیز از دیگر مباحث مطرح‌شده در این سخنرانی بود./ق

• گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی
الهام  حق شناس