محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

• تاریخ انتشار : 1397/06/07 - 13:17

برگزاری مراسم یادبود مرحومه دکتر فاطمه نادعلی عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی

مراسم یادبود مرحومه دکتر فاطمه نادعلی عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی با حضور خانواده آن مرحومه ، اساتید و کارکنان از دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، مراسم یادبود مرحومه دکتر فاطمه نادعلی مدیر گروه هماتولوژی و علوم انتقال خون و عضو هیات علمی این دانشکده با حضور خانواده آن مرحومه، هیئت‌رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی، همکاران وزارت بهداشت و درمان، سازمان انتقال خون استان تهران و سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور سه‌شنبه 6 شهریور 97 در نمازخانه ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین متوسلیان با توجه به نزدیکی عید غدیر خم به بیان توضیحاتی پیرامون این رویداد پرداخت و گفت: در آن ماجرا 2 آیه به‌طور مشخص نازل‌شده است. یک آیه مربوط به قبل این واقعه و یک آیه مربوط به بعد آن است. آیه قبل مربوط به معرفی جانشین پیامبر اکرم (ص) بود.
وی در خصوص ایراد واردشده در این زمینه که نام حضرت علی (ع) در قرآن کریم نیامده است، اظهار داشت: نام امیرالمؤمنین (ع) در قرآن نیامده همان‌طور که نام خلفا هم نیامده است؛ اما آیات دیگر به‌طور غیرمستقیم به ایشان و ماجرای غدیر اشاره‌کرده است. ازجمله آیه سوم سوره مائده که بر این موضوع دلالت دارد؛ الْيوْم أكْملْت لكمْ دينكمْ، با این ماجرا دین شما کامل شد، گویا دین خدا تا مشخص شدن علی ابن ابی‌طالب به‌عنوان جانشین پیامبر اکرم (ص) کامل نبوده است. وأتْممْت عليْكمْ نعْمتي و نعمت بر شما تمام شد که این نعمت هدایت است. ورضيت لكم الْإسْلام دينًا این دین مورد رضایت خداوند است و این همان دینی است که حضرت ولی‌عصر (عج) احیا خواهد کرد. حکومت مهدوی همان حکومت علوی است.
در این مراسم آیاتی از کلام‌الله مجید بانوای دل‌نشین سید رضا هاشمی قرائت شد و مداحی بانوای مداح اهل‌بیت اشتیاقی صورت گرفت.

عکس: اکبرآقاصادقی/ الهام حق شناس
خبر: الهام حق شناس