محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

• تاریخ انتشار : 1394/08/05 - 09:53

برگزاری کارگاه تعهد حرفه‌ای پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

دکتر اصغری تعهد حرفه‌ای را پایبندی به اولویت رسالت حرفه‌ای در تمام تصمیمات حرفه‌ای و رفتار در راستای حفظ اعتماد مردم دانست.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، کارگاه تعهد حرفه‌ای پزشکی با تدریس دکتر فریبا اصغری دانشیار پژوهشی مرکز تحقيقات اخلاق و تاريخ پزشکي با حضور اعضای هیات علمی و مدرسین چهارشنبه 29 مهر 94 در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.
دکتر اصغری در این کارگاه به مفهوم تعهد حرفه‌ای، اهمیت و مصادیق آن و نقش اعضای هیات علمی در ارتقاء تعهد حرفه‌ای پرداخت و گفت: خیرخواهی، رازداري، خدمت نوع‌دوستانه، درستکاري و شرافت، قابل‌اعتماد بودند و... از انتظارات بیمار و مردم است و اعتماد، اتونومي و حق قضاوت مستقل، مسئولیت‌پذیری بيمار در سلامتی‌اش، سطح قابل‌قبول زندگي و پاداش مالي / غیرمالی از انتظارات پزشکان است. در همین راستا در نظام سلامت نیز انتظاراتی وجود دارد که شامل استفاده صحيح از منابع سلامتي، شراکت در مسئوليت سلامتي خود، بازخورد دادن به سيستم سلامت و حمايت از سیاست‌های سلامت عمومي است.
وی تعهد حرفه‌ای را پایبندی به اولویت رسالت حرفه‌ای در تمام تصمیمات حرفه‌ای و رفتار در راستای حفظ اعتماد مردم دانست و گفت: نتیجه تعهد حرفه‌ای قابل‌اعتماد بودن یک حرفه است. حرفه‌ای بودن يك خصوصيـت ذاتـي يا حق موروثي نيست، بلكه امتيازي است كه جامعه به حرفه می‌دهد و ابقاء اين امتياز به باور جامعه به قابل‌اعتماد بودن اعضاء آن حرفه بستگی دارد.
منشور پروفشنالیسم پزشکی، خصوصیات رفتار حرفه‌ای پزشکی، اصول ارتقا تعهد حرفه‌ای شامل فرصت‌های آموزشی، شفافیت انتظارت، ارزشیابی و بازخورد و اصلاح کریکولوم نهان از سایر موضوعات مطرح‌شده در این کارگاه بود./ق
عکس و خبر: الهام حق شناس

• گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی