محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

• تاریخ انتشار : 1399/06/18 - 12:16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دفاع از پایان نامه محمد شجاعی نیا دانشجوی کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی دانشکده پیراپزشکی

شجاعی نیا از پایان‌نامه خود با عنوان پیش‌بینی سپسیس به دلیل عفونت اسینتوباکتر در نوزادان بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، محمد شجاعی نیا دانشجوی کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی این دانشکده از پایان‌نامه خود با عنوان پیش‌بینی سپسیس به دلیل عفونت اسینتوباکتر در نوزادان بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان دفاع کرد.
سپسیس نوزادی از علائم بالینی عفونت‌هایی است که احتمالاً در زمان ارائه خدمات مراقبتی در مراکز بهداشتی به وجود آمده است و به‌عنوان عفونت‌های بیمارستانی شناخته می‌شود. ازآنجایی‌که این عفونت‌ها اغلب به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند، می‌توانند عامل اصلی عدم پاسخگویی بالینی به درمان و افزایش مرگ‌ومیر در بیمارستان‌ها شوند. اسینتوباکتر یکی از عوامل اصلی عفونت‌های بیمارستانی است که حدود 20 درصد عفونت‌های موجود در بخش مراقبت‌های ویژه در سراسر جهان را شامل می‌شود و چون به گروه‌های اصلی آنتی‌بیوتیک‌ها مانند پنی‌سیلین مقاوم می‌شود، درمان آن مشکل است . متأسفانه مقاومت زیاد اسینتوباکتر به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف، در کشورهای درحال‌توسعه به‌ویژه ایران گزارش‌شده است ازاین‌رو هدف از این پژوهش، استخراج ویژگی‌های بیماران سپسیس، جمع‌آوری داده‌های مرتبط، پردازش آن‌ها و ایجاد و ارزیابی مدل پیش‌بینی سپسیس با عامل عفونی اسینتوباکتر است.
طراحی مدل‌های پیش‌بینی، تحلیل و استخراج دانش و استخراج اقلام اطلاعاتی موردنیاز جهت پیش‌آگهی و پیش‌بینی بیماری سپسیس نوزادان در بخش مراقبت‌های ویژه از نتایج این مطالعه است.
دکتر نیلوفر محمد زاده و دکتر زیبا مسیبی اساتید راهنما و دکتر حمید بیگی استاد مشاور این پژوهش بودند. دکتر شراره رستم نیاکان عضو هیئت‌علمی دانشکده پیراپزشکی و دکتر امیر نداف عضو هیئت‌علمی بیمارستان ولیعصر (عج) داوری آن را بر عهده داشتند.

• گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی
الهام  حق شناس