محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1401/10/04 - 10:52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

از بازنگری در آئین نامه جشنواره قدر استاد تا تشریح فعالیت کمیته خود ارزیابی در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

با تشریح اهمیت و فعالیت کمیته خود ارزیابی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی شنبه ۳ دی ماه برگزار شد و در ابتدای جلسه و پیش از دستور، دکتر حسین ثابت معاون امور هیئت علمی در خصوص لزوم بازنگری در آئین نامه جشنواه قدر استاد صحبت کرد و گفت: نحوه انتخاب اساتید برگزیده بویژه در گروه‌های کوچک باید مورد بازبینی قرار گیرد.
در ادامه دکتر کاشانی گزارشی از روز پژوهش دانشکده پزشکی ارائه کرد و گفت: باوجود فعالیت غیر حضوری دانشگاه ها، بخش ارائه گزارش پیشرفت پایان نامه‌های ۵ دقیقه‌ایبا حضور بیش از ۶۰ نفر از دانشجویان و ۲۸ ارائه در تالار ابن سینا برگزار شد و در پایان پس از اعلام نظر هیات داوران افراد اول تا سوم انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.
دکتر رجایی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده در خصوص برنامه اعتبار بخشی دانشکده طبق آئین نامه جدید توضیحاتی ارائه داد و گفت: هدایت کلیه فعالیت‌های منطبق بر خود ارزیابی به عهده کمیته خود ارزیابی دانشکده پزشکی است.
وی افزود: کمیته خود ارزیابی باید گزارش خود را  طبق موارد درخواستی برای حیطه‌های رسالت و اهداف، برنامه آموزشی، ارزیابی دانشجو، دانشجویان، هیأت علمی، منابع آموزشی، ارزشیابی دوره و مدیریت عالی و اجرایی و بازنگری تهیه و به کمیته اعتبار بخشی وزارت بهداشت ارسال کند.
وی ادامه داد: ارزیابی درونی در بازه فروردین تا خرداد و ارزیابی بیرونی با حضور نمایندگان وزارت بهداشت از تیر تا شهریور ماه انجام می‌شود و در نهایت زمان صلاحیت تایید شده به دانشکده اعلام می‌شود، در دوره گذشته اعتباربخشی، دانشکده موفق به تائید صلاحیت سه ساله شده بود که این عدد بالاترین عدد اعطا شده به دانشکده‌های پزشکی در سراسر کشور بود.
در ادامه اعضای پیشنهادی کمیته خود ارزیابی دانشکده برای ۹ حیطه اعلام شده، انتخاب شدند و مقرر شد کارگروه تخصصی ویژه هر ۹ حیطه تسکیل شود و  پس از تایید نهایی افراد، کارگروه‌ها ماهانه گزارشی از فعالیت خود را در جلسه هیئت رئیسه ارائه دهند.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
مینا  محمدی